Noutăți și comunicate

Avishai Cohen Trio la Jazz Night Out in Sala Radio din Bucuresti

6 noiembrie 2014
Avishai Cohen Trio la Jazz Night Out in Sala Radio din Bucuresti
Joi, 6 noiembrie 2014, Avishai Cohen Trio revine la București în cadrul turneului de promovare al viitorului disc. Pe scena de la Sala Radio, alături de Avishai Cohen vor fi Ofri Nehemya - tobe și Nitai Hershkovits - pian.

Concertul începe la ora 20:00, iar accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.Unii cred că datorită colaborărilor cu nume celebre precum Bobby McFerrin, Herbie Hancock sau Alicia Keys. Alții vor spune ca e vorba doar de o singură colaborare și un singur nume celebru. Chick Corea. Împreună cu el, basistul israelian a fondat sextetul Origin, unde au cântat împreună aproape 6 ani.

Mai sunt și cei care știu că fiecare concert al lui Avishai e sold out (inclusiv în România). Dar poate cei mai în măsură să răspundă la întrebare sunt cei care au mers să-l vadă live.

La fiecare concert, Avishai Cohen cântă cu gesturi puternice de sculptor la o bucată masivă de instrument muzical. Smulge, îndreaptă, pune câte puțin la loc. De fiecare dată sculptura arată ca un contrabas, dar niciodată nu sună la fel.

Basul brut conduce ostilitățile și devine fluid fără să-ți dai seama, totuși păstrând contrastul cu armonia pianului. Avishai definește o formă, iar restul trio-ului său redefinește jazz-ul.

http://www.youtube.com/watch?v=rDGRL5SRErwBilete

Biletele pentru acest eveniment costă 85, 125, 145 de lei în funcție de categorie și pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești și Humanitas) și online pe http://www.eventim.ro

Detalii pe http://www.twinarts.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă