Noutăți și comunicate

Avishai Cohen in concert la Sala Radio

25 aprilie 2013
Avishai Cohen in concert la Sala Radio
Joi, 25 aprilie 2013, incepand cu ora 20:00, Twin Arts în parteneriat cu Ambasada Israelului în România prezintă un concert Avishai Cohen la Sala Radio din Bucuresti.

Biletele pentru acest eveniment costă 75; 115 și 135 de lei în funcție de categorie și pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti și Humanitas) și online pe http://www.eventim.ro.

Mai este o lună până la primul concert al lui Avishai Cohen la București și doar două sute de bilete disponibile. Evenimentul se anunță unul sold out, astfel că cei interesați trebuie să se grăbească cu achiziția biletelor, ritmul în care se vând fiind extrem de alert. Avishai Cohen (n.1970) este considerat unul dintre cei mai influenți o sută de basiști ai secolului XX, și totodată cel mai de succes artist de jazz israelian. Instrumentist, compozitor și vocalist, s-a remarcat prin numeroase colaborări cu muzicieni precum Bobby McFerrin, ChickCorea, Alicia Keys, Herbie Hancock sau Roy Hargrove.

http://www.youtube.com/watch?v=2p6nlhe9jy8

Numit de Chick Corea un muzician de geniu, Cohen și-a început aventura muzicală la vârsta de nouă ani.

Basistul israelian va concerta pentru prima dată la București în data de 25 Aprilie 2013, ora 20:00 la Sala Radio, pe scenă fiindu-i alături Ofri Nehemya-tobe și Nitai Hershkovits-pian.

Accesul în sală se face începând cu ora 19:00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Înregistrările video sunt interzise pe toată durata concertului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top