Noutăți și comunicate

Avenue concerteaza la Hard Rock Cafe

13 ianuarie 2018
Avenue concerteaza la Hard Rock Cafe
Sambata, 13 ianuarie 2018, trupa Avenue aduce voie bună și melodii indragite la Hard Rock Cafe. Concertul va începe la 22:30, iar intrarea va fi liberă.Trupa te așteaptă cu o prestație de top și hituri pentru toate gusturile - Ordinary World (Duran Duran), Save Tonight (Eagle Eye Cherry), Supergirl (Reamonn), Walking in Memphis (Cher) și multe altele.
Pasiunea pentru muzică i-a adus împreună și de peste 13 ani fac senzație pe scenele celor mai populare cluburi. Avenue și-a început activitatea în 2004, cu albumul “ASHA...începe”, iar din 2005 a migrat către zona trupelor de cover. Pe acest segment Avenue se bucură de mare succes grație repertoriului variat și prestației foarte autentice, susținând până acum peste 900 de concerte.
Invitată să deschidă concertul lui Paul Gilbert (Mr. Big) de la Bucuresti, precum și pe cel al legendarei trupe Scorpions, de la Craiova, trupa Avenue a ajuns sa fie recunoscută atât in țară, cât si in străinatate, pentru stilul lor original de a interpreta unele dintre cele mai frumoase hituri ale tuturor timpurilor.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă