Noutăți și comunicate

Autumn Tour “X” al trupei Tiarra se incheie cu concertele de la Buzau si Ramnicu Valcea

14 octombrie 2015
Autumn Tour “X” al trupei Tiarra se incheie cu concertele de la Buzau si Ramnicu Valcea
In urma lansarii albumului “X” din primavara acestui an si a celui de-al doilea videoclip oficial "Pain knows our names”, Tiarra a promovat noul material printr-o serie de concerte atat in Bucuresti cat si prin tara. Dupa orase ca Timisoara, Cluj, Oradea, Brasov, Tiarra a inceput turneul din toamna, primele orase fiind Bacau si Iasi si acum urmeaza ultimul concert al trupei alaturi de vocalul Alex Pantea aka Indianu la Maximum Rock Festival in Bucuresti in Club Colectiv pe data de 18 octombrie 2015. Apoi se pleaca spre Buzau la Cafeneaua Artistilor pe 30 octombrie 2015 si catre Ramnicu Valcea la Aby Stage Barpe 31 octombrie 2015.La concertele de la Buzau si Ramnicu Valcea avem placerea de a canta alaturi de Mihai Ilie aka Mihu cu care am mai impartit scena si la Barock Fest 2014 sau in memorabilul duet al piesei Burn.

De asemenea, vom avea ca si special guests trupele bucurestene Between Colors si Concurrency In Knowledge.


Between Colors este o trupa de Metal Melodic Modern cu influente simfonice, industriale, Nu si -core. Formatia a luat nastere in 2012 in Bucuresti, mai intai ca si proiect acustic si apoi a evoluat continuu pana in ziua de azi.

Conceptul principal din spatele proiectului si al muzicii este imbinarea stilurilor mai comerciale cu cele mai extreme, fiind mereu prinsi "intre culorile" diferitelor influente si ale emotiilor de zi cu zi: tristete, furie, frica, fericire, etc.

Trecand prin tot pasajul sonic, puteti auzi riffuri agresive de chitara cu 7 corzi, liniile grele de chitara-bass, tobe ce te fac sa bati din picior, precum si, nu in ultimul rand, linii de voce puternice, dar si foarte melodioase, de la refrene catchy pana la breakdown-uri, exista cate ceva pentru fiecare.

Line-up:
Cristina - Voce/Versuri
Dan - Chitara/Compozitie/Productie
Mihai - Tobe
Rach - Chitara-bass

FB: https://www.facebook.com/betweencolors.band

YT: http://www.youtube.com/user/BetweenColorsBand/videosConcurrency In Knowledge este o trupa bucuresteana de metal extrem ce a luat nastere la inceputul anului 2014, la initiativa chitaristului Cedrik si a vocalului Ioan Preda. Cateva luni mai tarziu sunt cooptati Valentin Cristocea si Teo Popp in pozitia de bassist, respectiv baterist.

In octombrie 2014, grupul isi lanseaza materialul de debut, “The Decider”, urmand ca in mai 2015 Concurrency in Knowledge sa-l prezinte live; materialul este primit cu entuziasm de ascultătorii si criticii din zona metal.

Trupa isi prezinta conceptul in jurul unei filosofii bazate pe existenta mai multor planuri ale realitatii, idei abstracte si deliberari asupra constiintei umane. Spectacolele live sunt concentrate spre o rupere de realitate prin riffuri complexe dar groove, cu treceri curajoase, invitand ascultătorul sa impartaseasca pe viu experienta unor trairi intense.

Discul “The Decider” a fost mixat si masterizat de Tudor Scanteie, membru al trupelor Tiarra, Negative Core Project, Defunct si Asemic.

FB: https://www.facebook.com/ConcurrencyInKnowledge?fref=ts

WEB: http://concurrencyinknowledge.com/

Tiarra mai pregateste surprize pe anul acesta, un nou videoclip tot pentru albumul X care marcheaza 10 ani de trupa, dar pana atunci ne vedem si ne-auzim la concerte. Va asteptam!

https://www.youtube.com/watch?v=KtusMRRmmk4

Persoane de contact:
Management, PR și Booking
Olivia Alexandra Vlădoianu
Tel: 0727.395.348
Email: olivia_vladoianu@yahoo.com; tiarraofficial@gmail.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top