Noutăți și comunicate

Aura va asteapta la sesiunea de autografe programata dupa concertul din 20 martie

4 martie 2014
Aura va asteapta la sesiunea de autografe programata dupa concertul din 20 martie
Ca urmarea a numeroaselor mesaje si intrebari care vizau posibilitatea unei intalniri cu trupa, Aura anunta ca toti cei care ii indragesc pe membrii formatiei sunt invitati la sesiunea de autografe ce va avea loc dupa concertul de lansare al albumului "The Rock Chick", din 20 martie 2014. Aura, solista grupului a spus: "va asteptam cu mic cu mare dupa concert la standul de merchendise, pentru autografe, poze, vorbe si un pahar in cinstea primului nostru album".

Primii 30 de spectatori care vor sosi, pe 20 martie, in The Silver Church vor primi in dar un poster, din partea trupei!

Aura, cel mai de succes proiect rock cu voce feminina din Romania, lanseaza albumul "The Rock Chick", in cadrul unui show live exploziv, programat pe 20 martie la Silver Church. Intrarea va fi libera.

Momente speciale in cadrul showului vor fi rezervate invitatilor: Manu Savu (Lizard in Paris), Coiotu', Balaurul si John (Trooper) si Daniel (The Rock) vor urca pe scena si vor incinge atmosfera alaturi de Aura.

Concertul va marca concretizarea discografica a unui destin marcat de iubirea nestavilita pentru libertate, individualitate si nonconformism. Toate acestea vor fi aduse la suprafata din adancurile sufletului si daruite spectatorilor de vocea calda si patrunzatoare a Aurei, a real rock chick - cu un timbru unic, ce aminteste de influxiunile lui Pink si cutezanta vocala a solistei din trupa Heart.

Frumoasa Aura, suprenumita si Alba ca Zapada scenei rock, spune: "va fi un eveniment spectaculos, un show absolut, in care rutina nu are ce sa caute! Pregatim o succesiune de momente si tablouri, intregite de tinute si efecte corespunzatoare, care vor spune, piesa cu piesa, o poveste despre dragoste, curaj, identitate si triumf".

Cele 10 melodii de pe primul album Aura sunt deja cunoscute publicului si pot fi ascultate in continuare pe http://www.auramusic.co. Prima piesa care a beneficiat de un videoclip este "Serif stelar". Clipul a fost filmat toamna trecuta, si a beneficiat de o productie impresionanta ce a necesitat aparate de filmat si drone zburatoare de ultima generatie.
http://youtu.be/zvG_-3zzk-0

In prezent Aura inseamna:
Aura - voce
Mihai - chitara
Cristian Tibi - bass
Razvan Staicut - tobe

Mai multe informatii pe http://www.auramusic.co


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă