Noutăți și comunicate

Aura, invitati speciali la show-ul Nazareth de la Bucuresti

18 august 2014
Aura, invitati speciali la show-ul Nazareth de la Bucuresti
Vineri, 22 august 2014, la Hard Rock Cafe, legenda britanica Nazareth vine sa racoareasca spiritele intr-o capitala arsa de soare, pregatindu-se pentru un alt concert cu sala plina.

Invitata speciala a serii este trupa AURA, una din trupele de rock din noul val in continua crestere, mai ales dupa ce au castigat concursul METALHEAD, "The Road To Kavarna" si au cantat pe scena festivalului Kavarna Rock din Bulgaria. Mai mult, acolo au castigat si locul intai, sustinand chiar doua concerte in doua zile consecutive.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CKVc8cnDN-w

Pentru ca mai sunt doar 5 zile pana la concert, interesul fanilor pentru acest concert memorabil a inceput sa creasca, biletele Meet & Greet fiind aproape sold out, momentan fiind disponibile la vanzare doar cateva bucati pe http://www.iabilet.ro si in format fizica in reteaua IaBilet (Uman, Senia, Perfect Tour, Magazinul Muzica si la Hard Rock Cafe).

Va reamintim ca aceste bilete contin pe langa intalnirea cu artistul si loc la masa VIP. De asemenea, peste 50% din locurile la masa s-au epuizat.

Pe langa biletele VIP si M&G pe care le gasiti doar pe http://www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet (Uman, Senia, Perfect Tour, Magazinul Muzica si la Hard Rock Cafe - http://www.iabilet.ro/retea), gasiti si locuri in picioare la doar 60 de lei pe http://www.eventim.ro, http://www.myticket.ro si http://www.bilete.ro si in toate punctele de vanzare clasice de bilete (Diverta, Humanitas, Mag. Vodafone, Orange, Germanos, Posta Romana etc..) Tot pe http://www.iabilet.ro gasiti si pachete de bilete Acces General cu cazare la Hoteluri de 3 stele din Bucuresti (Hotel Rzvan si Hotel Elizeu) cu reducere de 25% !

Daca ti-ai dori nu ai putea sa inventezi istoria acestei trupe! In varful carierei sale, Nazareth au vandut milioane de albume si zeci de milioane de bilete, niste adevarati pionieri ai rockului deveniti legende. Ca majoritatea numelor mari din muzica, Nazareth are origini umile, incepand sa cante prin cluburile scotiene la sfarsitul anilor 60 si reusind ca in doar cativa ani sa scoata un album care pana si in zilele noastre reprezinta o referinta clara pentru orice ascultator de rock: Hair of The dog, probabil cel mai cunoscut album al trupei, album ce a inspirat trupe precum Guns N Roses.

Pete Agnew a declarat "Exact inainte ca Guns N Roses sa se destrame, am avut sapte concerte in California si ei au venit la absolut toate. Nazareth sau Aerosmith au fost pentru ei exact ceea ce au reprezentat Beatles si Rolling Stones pentru noi. Mai mult, Axl Rose ne-a invitat sa cantam Love Hurts la nunta sa".

Vino pe 22 august 2014 sa asculti pe langa celebra "Love Hurts" piese precum "Dream On", "Hair Of The Dog", "Holly Roller", "Sunshine" sau "Miss Misery" alaturi de trupa care a scris istoria rockului international !

Un eveniment BestMusic, promovat de METALHEAD si recomandat de ROCK FM si Sunete.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top