Noutăți și comunicate

Aura: Concertul de lansare al albumului The Rock Chick va aparea pe DVD

10 martie 2014
Aura: Concertul de lansare al albumului The Rock Chick va aparea pe DVD
Concertul din 20 martie 2014, prin care Aura marcheaza lansarea albumului The Rock Chick va fi filmat urmand sa ia apoi forma unui DVD. Aura, solista trupei spune: "va asteptam alaturi de noi in numar cat mai mare, pentru a deveni parte din primul capitol al istoriei noastre! Intrarea va fi libera, showul va fi plin de surprize, iar dupa cantare ne vedem la sesiunea de autografe.

Aura, cel mai de succes proiect rock cu voce feminina din Romania, lanseaza albumul "The Rock Chick", in cadrul unui show live exploziv, programat pe 20 martie la Silver Church.

Momente speciale in cadrul showului vor fi rezervate invitaților: Manu Savu (Lizard in Paris), Coiotu', Balaurul si John (Trooper) si Daniel (The Rock) vor urca pe scena si vor incinge atmosfera alaturi de Aura.

Concertul va marca concretizarea discografica a unui destin marcat de iubirea nestavilita pentru libertate, individualitate si nonconformism. Toate acestea vor fi aduse la suprafața din adancurile sufletului si daruite spectatorilor de vocea calda si patrunzatoare a Aurei, a real rock chick - cu un timbru unic, ce aminteste de influxiunile lui Pink si cutezanța vocala a solistei din trupa Heart.

Frumoasa Aura, suprenumita si Albaca Zapada scenei rock, spune: "va fi un eveniment spectaculos, un show absolut, in care rutina nu are ce sa caute! Pregatim o succesiune de momente si tablouri, intregite de ținute si efecte corespunzatoare, care vor spune, piesa cu piesa, o poveste despre dragoste, curaj, identitate si triumf".

Cele 10 melodii de pe primul album Aura sunt deja cunoscute publicului si pot fi ascultate in continuare pe http://www.auramusic.co. Prima piesa care a beneficiat de un videoclip este "Serif stelar". Clipul a fost filmat toamna trecuta, si a beneficiat de o producție impresionanta ce a necesitat aparate de filmat si drone zburatoare de ultima generație.

http://youtu.be/zvG_-3zzk-0

In prezent Aura inseamna:
Aura - voce
Mihai - chitara
Cristian Tibi - bass
Razvan Staicuț - tobe

Mai multe informații pe http://www.auramusic.co


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă