Noutăți și comunicate

Aura anunta concertele din luna mai

5 mai 2014
Aura anunta concertele din luna mai
AURA da startul promovarii albumului The Rock Chick. Aura este - conform trupei - cel mai de succes proiect rock cu voce feminina din Romania!


AURA va canta la release party-ul MANOWAR programat pe 7 mai 2014 in Silver Church, in data de 10 mai 2014 AURA va fi in Suceava la Oscar Wilde Pub, urmand ca trupa sa se intoarca in Bucuresti pe 22 mai 2014 la Music Club.

Pe 23 mai 2014 ii găsim in Cimpulung Muscel la Pub Rock, pe 29 mai 2014 in Brasov la Club Subsol iar pe 30 mai 2014 AURA revine in București pentru un concert cu totul deosebit despre care vom putea spune mai multe in perioada urmatoare.

"Ne era foarte dor sa urcam pe scena, sa ne cantam melodiile si sa vedem bucurie în ochii publicului" a spus Mihai Danciulescu, chitaristul AURA.

Iar Aura, carismatica solista supranumită si Alba Ca Zapada scenei rock din tara noastra a completat: " Ma întorc cu drag pe scena, am muncit mult si tot ce imi doresc este sa ne distram, sa cantam si sa ne bucuram impreună de albumul The Rock Chick lansat pe 20 martie. "

CD-ul se gaseste in magazinele de specialitate, pe site-ul oficial al trupei AURA: http://www.auramusic.co

Prima piesa care a beneficiat de un videoclip este "Serif stelar". Clipul a fost filmat toamna trecuta, si a beneficiat de o productie impresionanta ce a necesitat aparate de filmat si drone zburatoare de ultima generatie.

http://youtu.be/zvG_-3zzk-0


In prezent AURA inseamna:
- Aura Danciulescu - voce
- Mihai Danciulescu - chitara
- Cristian Ion-Tibi - bass
- Răzvan Staicut - tobe


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top