Noutăți și comunicate

Au ramas mai putin de 2 saptamani pana la finala concursului Maximum Rock - Suport Pentru Underground

19 octombrie 2010
Au ramas mai putin de 2 saptamani pana la finala concursului Maximum Rock - Suport Pentru Underground
Au ramas mai putin de doua saptamani pana la finala concursului a Maximum Rock - Suport Pentru Undergrounda editia 2010. Evenimentul va avea loc in data de 24 octombrie 2010 in The Silver Club din Bucuresti incepand cu ora 18.00.
Formatiile calificate in finala care isi vor disputa premiile in valoare de 15.000 lei, oferite de catre Guitar Shop, sunt:White Walls - Constanta
Skullp - Cluj
Monarchy - Bucuresti
Relative - Cluj Napoca
Stillborn - Bucuresti
Chemical Compound - Arad
Searing Blaze - Brasov
Stand Alone - Satu Mare Toate formatiile finaliste vor fi inscluse pe compilatia a Maximum Rock - Suport Pentru Underground - vol 4.a, in format CD digipack, compilatie care va fi produsa cu sprijinul ODS Optical Disc Solution si care va fi distribuita gratuita la toti participantii la acest eveniment.

Castigatorii vor fi desemnati in urma voturilor: 50 % publicul participant - 50 % un juriu de specialitate, astfel ca, la intrare fiecare platitor de bilet va primi cate un talon de vot. Atentie, taloanele de vot se vor distribui pana in momentul in care prima formatie urca pe scena. Toate informatiile referitoare la acest concurs / vot / etc. vor fi disponibile si pe talonul de vot.

Up To Eleven (ex-Spitfire), castigatoarea editiei din 2009 va sustine un recital in cadrul acestui eveniment.Biletul de intrarea va fi in valoare de 15 lei si va include a Maximum Rock - Suport Pentru Underground - vol 4.a compilatia CD (format Digipack) cu finalistele editiei din 2010. Primii 50 de participanti primesc ca bonus a Maximum Rock - Suport Pentru Underground - vol 3.a, compilatia cu finalistele editiei din 2009.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă