Noutăți și comunicate

Au mai ramas 6 zile de preturi promotionale ale biletelor la Romanian Rock Meeting

26 iulie 2011
Au mai rămas doar 6 zile până când fanii muzicii ROCK pot să-și achiziționeze bilete pentru ROMANIAN ROCK MEETING la un preț incredibil de avantajos: 48 lei. Mai mult, 25 de persoane care achiziționează aceste bilete speciale până la data de 31 iulie 2011 și trimit numele împreună cu codul de bare de pe bilet la adresa de email promo@promusicprod.ro (subiect: fan Pain Of Salvation) au șansa să câștige un bilet (la alegere) pentru concertul Amon Amarth - As I Lay Dying - Septicflesh sau la concertul U.D.O.

Reamintim că în data de 9 octombrie 2011 se va organiza la București ROMANIAN ROCK MEETING, eveniment în cadrul căruia poziția de headliner va fi ocupată de către suedezii de la Pain Of Salvation. Evenimentul ce va avea loc la Arenele Romane într-un cort special amenajat și încălzit printr-o instalație de climatizare de mare putere, este organizat de Promusic Events și Revista Maximum Rock (Producător: Nelu Brîndușan).

ROMANIAN ROCK MEETING se dorește a fi un eveniment periodic, interactiv, o posibilitate pentru fanii muzicii rock să se întâlnească, să asculte muzica preferată și, de ce nu, să se întâlnească cu formațiile preferate.

Primele formații participante la acest eveniment sunt Pain Of Salvation (Suedia), Von Hertzen Brothers (Finlanda) și White Walls (Romania), urmând ca alte trupe să fie anunțate în zilele următoare.

1-Aumairamas6ziledepreturi_87393.jpeg
Pain Of Salvation

În cadrul ROMANIAN ROCK MEETING, Pain Of Salvation își va promova noul material discografic intitulat Road Salt Two ce va fi lansat în luna septembrie 2011, o continuare a precedentului album, Road Salt One, lansat pe 17 mai 2010.

Biletele pentru ROMANIAN ROCK MEETING se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și online pe http://www.eventim.ro) la următoarele prețuri:

48 lei până la data de 31 iulie 2011 / Bilete SPECIALE pentru cei mai fideli fani ai muzicii ROCK
78 lei în perioada 1 august - 15 septembrie 2011
85 lei în perioada 15 septembrie - 8 octombrie 2011
95 lei pentru biletele achiziționate în ziua concertului, 9 octombrie 2011. Acestea se achiziționează DOAR la intrarea în locația evenimentului.

O listă cu toate magazinele din țară unde găsiți bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Pagina oficială a evenimentului: http://www.promusicprod.ro/rockmeeting


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top