Noutăți și comunicate

Au mai ramas 5 zile din promotia T.Rex te trimite la Ost Fest 2012

17 februarie 2012
Au mai ramas 5 zile din promotia T.Rex te trimite la Ost Fest 2012
Daca vreti sa ascultati live hiturile "Children of the Revolution", "Get it On", sau "20th Century Boy" si inca nu aveti bilet pentru concertul T.Rex, grabiti-va sa il achizitionati pana pe 22 februarie. Aveti sansa sa castigati unul din cele patru abonamente la Ost Fest 2012, puse la bataie de organizatori.

 

Seriile biletelor achizitionate din reteaua Biletoo.ro sau de pe http://www.biletoo.ro, pana marti, 22 februarie ora 24.00 vor fi automat inscrise in competitia ce are ca premiu patru abonamente la festivalul care va face Bucurestiul sa rasune de sonoritati rock.

 

Ost Fest 2012 se va desfasura in perioada 15 - 17 iunie 2012, la Zone Arena, iar numele deja anuntate transforma Festivalul in experienta rock suprema a anului 2012. Pe scena vor urca: Dimu Borgir, Mötley Crüe (SUA), Megadeth, Motorhead, Europe, iar lucrurile nu se opresc aici. Alte nume mult asteptate vor fi facute publice in curand. Evenimentul este organizat de Project Events.

 

Biletele pentru show-ul T.Rex sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro.Prețul biletelor difera in functie de categorie:

 

Categoria VIP - 400 Ron (intalnire & poza  cu trupa, afis  & CD cu autograf)

Categoria I - 120 Ron - loc la mese (dupa achiziționare rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe )

Categoria II - 70 Ron - in picioare Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă