Noutăți și comunicate

Au inceput pregatirile pentru concertul The Cranberries

11 octombrie 2012
Au inceput pregatirile pentru concertul The Cranberries
Va reamintim ca joi, 11 octombrie 2012, trupa The Cranberries formata din Dolores O'Riordan, Noel Hogan, Mike Hogan si Fergal Lawler revin in Romania, la Romexpo, in cadrul turneului de promovare pentru ultimul lor album, "Roses". Este primul concert indoor pe care irlandezii il vor sustine la Bucuresti, organizat de Events si prezentat de Ciuc, berea oficiala a muzicii live. Termenii si conditiile de acreditare sunt disponibile aici.

Numaratoarea inversa se apropie de final pentru fanii The Cranberries. Pregatirile pentru concert au inceput deja, pentru ca peste aproximativ doua saptamani, pe 11 octombrie 2012, Peste 20 de persoane din stafful tehnic vor sosi alaturi de Dolores O'Riordan, Noel Hogan, Mike Hogan si Fergal Lawler la Bucuresti. Intreaga echipa vine de la Berlin, iar echipamentul trupei va ajunge in Capitala cu cateva zile inainte de concert. The Cranberries vor fi cazati la un hotel de 5 stele din Capitala, si planuiesc sa viziteze Centrul Vechi in putinul timp liber pe care-l vor avea la dispozitie. In backstage-ul care se va amenaja in Pavilionul Central al Romexpo, fiecare din cei patru va avea propria sa camera. Pentru ca au gusturi culinare diferite, irlandezii au ales sa calatoreasca insotiti de un bucatar, gata la orice ora din zi si din noapte sa rasfete intreaga echipa a turneului cu preparate din toate bucatariile lumii. Cumparaturile necesare pentru ca maestrului bucatar sa nu-i lipseasca niciun ingredient costa aproape 1500 de EUR pe zi.

Concert The Cranberries la Romexpo 2012

De-a lungul timpului, The Cranberries au vandut mai mult de 40 de milioane de albume in intreaga lume, au patru albume in Billboard 200 top 20, opt single-uri in Top 20 - Hot Modern Rock Tracks si au castigat numeroase premii. Pe 11 octombrie, pe langa piesele de pe Roses, setlistul va include hiturile care i-au facut pe irlandezi sa tina primele pozitii ale topurilor muzicale din anii `90: "Zombie", "Dreams", "Animal Instinct", "Salvation", "When You're Gone" si altele. Accesul la concert este permis incepand cu ora 18.30.

Ciuc Premium este berea oficiala a concertului The Cranberries in Romania. Parteneri: Radio Guerrilla, UTV, The Money Channel, Digi 24, Sapte Seri, Adevarul, Catavencii, Dilema Veche, Ring, Tango, OK! Magazine, Sunete, BeWhere, Rebus, Iconcert.ro, 220.ro, Ziare.com, Peteava.ro, Mixtopia.ro, Comunicatedepresa.ro, Rol.ro, News Outdoor, OOPs Media, Cocor Channel, Indoor media, Salon TV, The Light Cinema, MediaImage, Media IQ, ROI.

Biletele sunt disponibile la preturile de :
220 lei - Parter Golden Ring 
160 lei - Parter Silver Ring.

Tichetele se pot cumpara online pe http://www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.


Evenimente recomandate

Top