Noutăți și comunicate

Atonement - primul single de pe albumul tribut Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity

11 octombrie 2016
Atonement - primul single de pe albumul tribut Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity
Atonement”, in interpretarea formatiei Wind Rose din Italia, este primul single de pe albumul Back to LifeA Tribute to Goodbye to Gravity, album ce se va lansa in luna octombrie a acestui an, si care va contine melodii Goodbye to Gravity reinterpretate de mai multe trupe romanesti si straine. Proiectul va fi unul caritabil, iar profiturile rezultate vor fi donate catre membrii si familiile GTG, precum si catre victimele Colectiv. Melodia poate fi ascultata sau descarcata de la acest link: https://UMR.lnk.to/WindRose-AtonementNe.

Puteti urmari mai jos un lyric video:
https://www.youtube.com/watch?v=52UrQdu_MicWind Rose a declarat:

Am aflat despre tragedie sambata dimineata in timpul unor cursuri de la universitate, iar acea zi s-a transformat intr-o zi a extraordinar de trista. Am vazut cateva filmari pe internet, iar apoi vestile teribile au ajuns si pe marile canale TV din Italia. ..

Dar inainte de orice as vrea sa spun cate ceva despre experientele noastre din Bucuresti. Am cantat in Clubul Colectiv in februarie 2015 in cadrul unui turneu cu Eluveitie si am avut placerea sa intalnim o gramada de oameni extraordinari. A fost o noapte de neuitat, ultima si probabil cea mai frumoasa din acel turneu.

Ne-am indragostit iremediabil de Bucuresti in iunie 2015 cand am revenit sa cantam la Festivalul Metalhead Meeting, unde ne-am intalnit cu Adrian Rugina, am vorbit cu el cateva minute inainte de soundcheck, indeajuns sa ne dam seama de bunatatea sa si de dragostea sa pentru munca de acolo. Deasemenea, in timpul festivalului am fost cazati la un hostel pozitionat exact langa Clubul Colectiv, in Piata Bucur, prin urmare putem spune ca acest club a fost pentru noi unul dintre reperele orasului.

In Bucuresti am gasit distractie, prieteni, bucurie si o ospitalitate incomparabila, probabil cea mai buna primire pe care o trupa sau un turist o poate avea.

Prin urmare puteti intelege atasamentul nostru fata de acest oras si fata de oamenii de acolo. Bucuresti este la 1800 km departare de Pisa (orasul nostru), dar in acea zi de octombrie am simtit ca suntem acolo cu voi, cu toti prietenii pe care i-am intalnit dar si cu oameni pe care nu i-am cunoscut dar cu care acum am impartit durerea... Nu pot sa va ascund faptul ca dupa cateva saptamani am visat ca m-am intors la Colectiv, dupa tragedie, si am gasit un loc rece si gol, fara scena, doar cu o lumina slaba la bar...

Cu ocazia acestei reinterpretari a melodiei „Atonement” dorim sa salutam Goodbye to Gravity si pe toti fratii si surorile care au trecut in nefiinta in acea seara, si deasemenea dorim sa trimitem o calda imbratisare catre toti prietenii din Bucuresti si sa le uram o grabnica insanatosire celor raniti.

Fie ca acest cadou sa aduca alinare inimilor voastre.

The day we give in is the day we die, "
Wind Rose

(2) Atonement-primulsingledepe..._5RsocotE.jpg

  • Francesco Cavalieri - Vocals
  • Claudio Falconcini - Guitar
  • Federico Meranda - Keyboard
  • Daniele Visconti - Drums
  • Cristiano Bertocchi – BassContact Wind Rose:
https://www.facebook.com/windroseofficial

Contact U Rock / Universal Music Romania:
http://www.facebook.com/uRockmusicpage
http://www.facebook.com/umusicro
http://www.umusic.ro

Goodbye to Gravity:
Youtube: http://www.youtube.com/goodbyetogravity, http://www.youtube.com/GoodbyeToGravityVEVO
Facebook: http://www.facebook.com/goodbyetogravity
Web: http://www.umusic.ro/goodbyetogravity


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top