Noutăți și comunicate

ASTERO si PSEUDONOISE la The Battle of Rocksin etapa 2

9 martie 2010
ASTERO si PSEUDONOISE la The Battle of Rocksin etapa 2
ASTERO si PSEUDONOISE sunt urmatoarele trupe inscrise in concurs vor concerta marti, 9 martie 2010, la Club Suburbia Bucuresti incepand cu orele 20:00. Intrarea este libera. Iata trupele ce se vor afla in concurs:

ASTERO (alternative - Bucuresti) www.myspace.com/trupaastero
PSEUDONOISE (alternative - Bucuresti)


Party dupa concert cu Rocksin!

Concursul organizat de ROCKSIN este alcatuit din 11 etape realizate cu sprijinul Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead. Punem la dispozitie tobe (fara cinele, pedala si premier), amplificatoare pentru bass si chitare, microfoane, sunetist, practic tot ceea ce este necesar pentru ca o trupa sa poata concerta in conditii optime.

Orice formatie rock din lume care doreste sa participe se poate inscrie la adresa rocksinmail@yahoo.com. Un juriu format din reprezentanti ai Rocksin, Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead va desemna trupa castigatoare la sfarsitul celor 11 etape ale concursului. Fiecare formatie inscrisa va fi promovata in cadrul singurei emisiuni TV de profil, Bring the Noise, la 1Music Channel. PREMIUL consta in inregistrarea profesionala a unui EP de 3 piese la Studio Attic Bucuresti (www.studioattic.ro) !

www.mypace.com/therocksin
WWW.therocksin.blogspot.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă