Noutăți și comunicate

Astazi se pun in vanzare biletele pentru concertul Queen + Adam Lambert

4 decembrie 2015
Astazi se pun in vanzare biletele pentru concertul Queen + Adam Lambert
Incepand de astazi, 3 decembrie, cei care nu vor sa rateze intalnirea cu una dintre cele mai mari trupe din istoria muzicii rock, isi pot achizitiona bilete pentru ceea ce se anunta a fi show-ul anului 2016 in Romania: Queen + Adam Lambert! Concertul va avea loc pe 21 iunie, in Piata Constitutiei din Bucuresti si reprezinta primul show al trupei Queen sustinut in Romania.
Biletele vor putea fi achizitionate incepand cu ora 14:00, atat online, de pe http://www.eventim.ro, cat si din magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV. Acestea sunt disponibile la mai multe categorii de pret, dupa cum urmeaza: 535, 50 de lei in Tribuna, 310, 50 de lei in Golden Circle, 220, 50 de lei in Gazon A si 126, 00 de lei in Gazon B, preturi la care se adauga comisionul de ticketing.

Queen si Adam Lambert au cantat pentru prima data in aceasta formula in 2009, sustinand impreuna de atunci numeroase show-uri sold-out in Statele Unite, America de Sud si Europa. Celebrele compozitii Queen si interpretarea efervescenta a lui Adam Lambert, alaturi de veteranii Brian May si Roger Taylor, au devenit asadar o combinatie de succes, Queen + Adam Lambert fiind astazi una dintre cele mai aclamate formule de pe scena internationala a muzicii live. Presa de specialitate lauda indelung demersul, in timp ce fanii de pretutindeni savureaza cu bucurie si entuziasm fiecare concert care le readuce aproape muzica preferata.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top