Noutăți și comunicate

Astazi incepe la Turbohalle cea de-a patra editie a celui mai important eveniment dedicat Tatuajelor din Europa de Est

11 octombrie 2013
Astazi incepe la Turbohalle cea de-a patra editie a celui mai important eveniment dedicat Tatuajelor din Europa de Est
Convenția de la București s-a dublat ca dimensiune de la ultima ediție și a devenit evenimentul principal al toamnei pentru publicul îndrăgostit de tatuaje. 80 de artiști se vor întrece în acest weekend pentru a câștiga 14 trofee oferite pentru diverse categorii artistice, premii care vor pleca în țară și peste hotare. Evenimentul din acest an se bucură de participarea a peste 30 de artiști internaționali, o zonă specială cu accesorii și obiecte vestimentare și un program de evenimente aglomerat în zilele evenimentului.

Ne întâlnim la Turbohalle în acest an cu "Omul Șah" sau maestrul implanturilor din Venezuela, trupa de șoc Invaders, rapperul El Nino sau Rareș Totu, Kaya Foundation și toți curioșii tatuați și mai puțin tatuați, în fiecare zi începând de vineri între orele 12:00 − 24:00. Programul complet al evenimentului este disponibil pe Facebook și Website-ul oficial al evenimentului.

Anul acesta suntem alături de Asociatia M.A.M.E. pentru sprijinul copiilor cu probleme grave de sănătate. Vineri, în prima zi a evenimentului, va avea loc o sesiune de live-painting, iar tabloul realizat va fi vândut, banii obținuți urmând a fi donati asociatiei. De asemenea, Ioana Duta și Cristina Florica, vor oferi spre vânzare picturi, în scopul donării veniturilor obținute. Vă așteptăm să le admirați munca vineri începănd cu ora 14:00 și să fiți alături de noi în lupta copiilor pentru viața lor. Mai multe detalii despre asociație: http://www.asociatiamame.com

2-Astazi_incepe_la_Turbohalle_ce_jHY0OzfpiN.jpg

Premieră de film documentar în Romania: Cum a reușit Tattoo Nation să transforme conceptul de simplu tatuaj aplicat pe piele într-un sentiment ce provine din interior? Această transformare este subiectul filmului documentar Tattoo Nation.

Începând din acest an în cadrul Conventiei Internationale de Tatuaje din Bucuresti vom organiza concursul Miss Tattoo. Cea mai frumoasă participantă tatuată va câștiga un cadou pe piele oferit de Next Level Tattoo și o ședință foto BlogInk.Ro.

Pentru cunoscători, în acest participă la convenție Ciprian Caia, Dan Pryor, Pablo Ash, Eugen Mahu, Cesar Ritual Monterrey, Daan van den Dobbelsteen și mulți alții.

Zona de Fashion și Supplies nu a rămas în urmă ocupând în acest an o hală întreagă a comeplexului Turbohalle unde vor expune cinci distribuitori de accesorii pentru tatuaje și șapte magazine cu haine sau alte obiecte vestimentare și decorative.

Un eveniment organizat de Asociația Tattoo and Piercing Romania și Turbohalle.
 


Prețul biletului pentru fiecare zi a festivalului va fi de 10 lei, iar abonamentele pentru toate zilele vor putea fi achizitionate cu 20 lei. Biletele si abonamentele vor fi disponibile exclusiv la intrarea în incinta Turbohalle, Bulevardul Iuliu Maniu nr.220B (lângă stația de metrou Păcii).


Pagina oficiala: http://www.tattooconvention.ro Pagina facebook: http://www.facebook.com/tattooconvention.ro Facebook event: http://www.facebook.com/events/1396376763922164 Sursa : Echipa ITCB 2013.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă