Noutăți și comunicate

Asemic canta alaturi de Bucovina, Tanin si Vidma in Fabrica

5 decembrie 2014
Asemic canta alaturi de Bucovina, Tanin si Vidma in Fabrica
Sambata, 13 decembrie 2014, trupa bucuresteana de instrumental progressive metal, Asemic, va canta alaturi de Bucovina, Vidma si Tanin in Club Fabrica din Bucuresti. Va reamintim ca in presale pe iabilet.ro si in reteaua iaBilet biletele costa 25 de lei iar la intrare 30 de lei in limita locurilor disponibile.




Formatia Asemic a fost infiintata la Bucuresti, in luna octombrie a anului 2013. Muzica formatiei este rezultatul backgroundului muzical al celor trei membri, care au activat in diferite formatii de metal pana la momentul infiintarii noii trupe. Stilul abordat este Instrumental Progressive Metal, cu influente de Jazz, Fusion si Djent. Asemic inseamna Vlad Datcu - chitara (ex. Bucovina, Rotten Remains, Ashaena), Liviu Maxim - tobe (ex. Innergrave) si Alexei Nichiforof - chitara bas (ex. First Division, Days Before Disappearance, Abigail, Sheasdead, actualmente activand si in formatiile H8, Negative Core Project si Tessa).

Sambata, pe 13 decembrie in club fabrica din Bucuresti, Bucovina, Best Romanian Metal Band si Best Romanian Metal Album la Metalhead Awards din 2013, canta pentru fanii din Capitala in cadrul turneului "Despre munti si vraji".

Moldovenii revin la Bucuresti dupa showul sold out de la Metalhead Awards in cadrul unui turneu de 12 concerte care are loc exact in mijlocul inregistrarilor pentru noul album al trupei, album ce se va afla din noua sub pana lui Dan Swano. Asteptati-va in curand si la un nou videoclip si la multe surprize.

Cel mai recent album al trupei "Sub Stele" s-a bucurat de un succes enorm atat in tara cat si peste hotare intrand direct pe locul 8 in topul de viking/folk Metal Storm, asa ca la concert veti gasi foarte mult merchandise pentru toate buzunarele: girlies, t-shirts, longsleeves, hoodies, Cd-uri, patchuri brodate si stickere.

Biletele pentru showul Bucovina din fabrica pot fi gasite exclusiv pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour) la urmatoarele preturi:

- 20 de lei primele 50 de bilete Epuizate
- 25 de lei in presale pana pe 13 decembrie
- 30 de lei la intrare

Numarul de bilete este limitat la 400 din care s-au vandut deja aproape jumatate !

In Bucuresti, biletele in format fizic se pot gasi in :
- Magazinele Uman din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
- Magazinul Muzica
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei nr. 100

Extra:
- Aplicatia de Ios sau Android iaBilet valabila in AppStore si Google Play.
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/859235877444729/
O productie Metalhead & Bucovina


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top