Noutăți și comunicate

Asculta un demo al viitorului disc Dirty Shirt, 'Dirtylicious'

23 septembrie 2014
Asculta un demo al viitorului disc Dirty Shirt, 'Dirtylicious'
Dupa ce, in urma cu cateva zile, am anuntat ca formatia DIRTY SHIRT va da startul anului 2015 prin unul dintre cele mai indraznete proiecte muzicale autohtone, a venit momentul sa va prezentam un demo al viitorului disc, "Dirtylicious".

In videoclipul postat de formatie pe canalul oficial de Youtube se poate asculta un preview al noului material. Astfel, fanii au ocazia sa isi faca o idee despre versiunea finala a acestuia.

Asculta demo-ul mai jos:

http://youtu.be/FrTbYndZ9Pg

Noul album Dirty Shirt, "Dirtylicious", va fi lansat la inceputul anului viitor, la o data care va fi anuntata ulterior. Materialul este unul inedit si va da cu siguranta o nota de prospetime industriei metal.

"Dirtylicious" a fost inregistrat cu taraful Transylvanian Folkcore Orchestra, ceea ce inseamna ca sound-ul este unul nou, fresh, inovator si, in acelasi timp, specific brand-ului de muzica dura profesat de Dirty Shirt!

Albumul va fi unul "manifest", care doreste sa scoata din anonimat virtutile muzicii traditionale din Estul Europei (Romania, Ungaria, Rusia, Balcani), combinand-o cu spiritul dinamitard al metalului, si cu niste eclectism marca "World Music" (ritmuri tribale, percutii latino, muzica celtica etc).

La inregistrari au luat parte artistii Marius Sabo (vioara), Andrei Osan (clarinet), Leonard Negrea (tambal), Ciprian Ghiata (acordeon) si Cserey Csaba (percutie). Mare parte din munca a fost realizata in august, la Studio 7 Cats din Baia Mare, iar octombrie inseamna inca vreo cateva sedinte pentru definitivarea tobelor, basului si chitarelor.

Iarna va fi dedicata si ea perfectionarii discului, care va fi mixat si masterizat la MT Sound Studio in Grenoble, Franta, de Mihai Tivadar si Charles "Kallaghan" Massabo.

Dirty Shirt a avut un an 2014 plin de realizari, intre care amintim obtinerea unui prestigios loc 2 in cadrul celui mai mare concurs metal din lume, din cadrul Wacken Open Air Festival, "Wacken Metal Battle". De curand, formatia a sustinut concerte la Posada Rock Festival (Ro) si la Festivalul Medieval de la Sighetu Marmatiei, locatii unde trupa s-a bucurat de un feedback exceptional.

Dirty Shirt este, in mod clar, una dintre cele mai creative si harnice formatii autohtone, transmitand un mesaj cultural prin diversitatea muzicii create, membrii acesteia au, cu siguranta, foarte multe lucruri interesante de spus, atat despre planurile lor de viitor, cat si despre metalul de Romania.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă