Noutăți și comunicate

Asculta primele doua piese THE SIRENS!

13 octombrie 2014
Asculta primele doua piese THE SIRENS!




Cu câteva zile înainte de a porni în cel dintâi turneu The Sirens au lansat primele două piese. Melodiile power trio-ul feminin format din Kari RueslÃ…Tten, Anneke Van Giersbergen și Liv Kristine Espenaes Krull pot fi ascultate pe linkurile de mai jos:

 

The Sirens - Sisters of the Earth
http://youtu.be/bJtyPjTHokQ


The Sirens - Embracing the Seasons
http://youtu.be/LtFS1rynXOc

 

Anul viitor, Kari Rueslatten (The 3RD And The Mortal), Anneke van Giersbergen (The Gathering) și Liv Kristine (Leaves' Eyes, Theatre Of Tragedy) vor ajunge în premieră în România și în Europa de Est, la festivalul Metalhead Meeting 2015, care va avea loc între 12 și 14 iunie în București.

Primul turneu The Sirens începe mâine și include apariții la festivaluri europene. Showul, în care fetele vor fi acompaniate de un band,   va dura aproximativ 100 de minute și va include atât piese din repertoriul trupelor The 3rd And The Mortal, The Gathering și Theatre Of Tragedy cât și melodii lansate în decursul carierelor solo ale celor trei artiste. Showul va cuprinde momente solo, duete și secvențe în care cele trei soliste vor cânta împreună, într-o producție ce combină îndrăgite repere clasice cu elemente noi și neașteptate.

 



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top