Noutăți și comunicate

ARTmania Festival 2023 va avea loc in perioada 28-30 iulie 2023

28 - 30 iulie 2023
ARTmania Festival 2023 va avea loc in perioada 28-30 iulie 2023
Update: Program ARTmania Festival 2023!

Emperor va concerta în premieră în România la ARTmania Festival 2023. SAMAEL și Pain of Salvation completează line-up-ul festivalului alături de trupele nou anunțate: Wardruna, Haken, TesseracT, Port Noir și Vulture Industries. Trupele vor concerta anul viitor la cea de-a 16-a ediție ARTmania Festival, ce va avea loc la Sibiu în perioada 28 - 30 iulie 2023.

ARTmania Festival 2023 va avea loc in perioada 28 - 30 iulie 2023.
Abonamentele se pot achizitiona deja, intr-un numar limitat de 500 bucati, la un pret special de 299 Ron + taxe, de la adresa https://artmaniafestival.ro/ro/

ARTmania Festival este primul festival romanesc care a dezvoltat in Romania ideea de imbinare dintre arta si divertisment ("entertainment"), fiind o platforma dedicata promovarii tuturor formelor de expresie artistica inspirate din cultura rock.

Fiind cel mai longeviv festival rock din Romania, ARTmania s-a consacrat drept principal promotor regional al proiectelor muzicale contemporane. Muzica este componenta de baza de la care a pornit totul, insa, reprezinta doar o parte din experienta pe care festivalul a dorit sa o ofere iubitorilor de arta din Romania si din strainatate. Inca de la inceputuri, a fost gandita ca o platforma culturala menita sa ofere evenimente si moduri de a experimenta forme variate de expresie artistica, precum: concerte, expozitii, lansari de carte sau proiectii de film.

Va vom tine la curent pe masura ce aflam noi informatii.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă