Noutăți și comunicate

ARTmania Festival 2023 va avea loc in perioada 28-30 iulie 2023

28 - 30 iulie 2023
ARTmania Festival 2023 va avea loc in perioada 28-30 iulie 2023
Update: Program ARTmania Festival 2023!

Emperor va concerta în premieră în România la ARTmania Festival 2023. SAMAEL și Pain of Salvation completează line-up-ul festivalului alături de trupele nou anunțate: Wardruna, Haken, TesseracT, Port Noir și Vulture Industries. Trupele vor concerta anul viitor la cea de-a 16-a ediție ARTmania Festival, ce va avea loc la Sibiu în perioada 28 - 30 iulie 2023.

ARTmania Festival 2023 va avea loc in perioada 28 - 30 iulie 2023.
Abonamentele se pot achizitiona deja, intr-un numar limitat de 500 bucati, la un pret special de 299 Ron + taxe, de la adresa https://artmaniafestival.ro/ro/

ARTmania Festival este primul festival romanesc care a dezvoltat in Romania ideea de imbinare dintre arta si divertisment ("entertainment"), fiind o platforma dedicata promovarii tuturor formelor de expresie artistica inspirate din cultura rock.

Fiind cel mai longeviv festival rock din Romania, ARTmania s-a consacrat drept principal promotor regional al proiectelor muzicale contemporane. Muzica este componenta de baza de la care a pornit totul, insa, reprezinta doar o parte din experienta pe care festivalul a dorit sa o ofere iubitorilor de arta din Romania si din strainatate. Inca de la inceputuri, a fost gandita ca o platforma culturala menita sa ofere evenimente si moduri de a experimenta forme variate de expresie artistica, precum: concerte, expozitii, lansari de carte sau proiectii de film.

Va vom tine la curent pe masura ce aflam noi informatii.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top