Noutăți și comunicate

ARTmania Festival 2012 la Sibiu

6 - 12 august 2012
ARTmania Festival 2012 la Sibiu
Festivalul ARTmania de la Sibiu va avea loc in perioada 6 - 12 august 2012 si va oferi iubitorilor de arta un program cultural variat ce va include concerte, expozitii, workshop-uri si alte evenimente speciale dedicate artelor frumoase. Concertele din Piata Mare vor avea loc in zilele de vineri si sambata, 10 si 11 august.

Biletele si abonamentele pentru ARTmania Festival Sibiu 2012 pot fi achizitionate din retelele magazinelor Eventim, Diverta si online, prin eventim.ro, myticket.ro sau shop.artmania.ro, la pretul de 130 lei/abonament si 90 lei/bilet, urmand ca din luna iulie si pana in ultima zi a festivalului un abonament sa coste 150 de lei, iar un bilet pe zi sa coste 100 de lei pentru principalele evenimente din festival.

ARTmania Festival este o actiune cofinantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu. ARTmania Festival se bucura de sustinere media din partea Rock FM, Adevarul, Dilema Veche, Sunete, Zile si Nopti, Catavencii, 9AM, Metalhead, Metalfan, Urban, Autoexpert, Chip, Level, MotorExpert, RadioLynx, iConcert, Hotcity si Tribuna.

Sursa: http://www.artmania.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top