Noutăți și comunicate

Artistul britanic Jason Payne lanseaza single-ul de debut 'Waking The Damned'

20 decembrie 2020
Artistul britanic Jason Payne lanseaza single-ul de debut 'Waking The Damned'
Cu o istorie recentă de peste 300.000 de ascultări și 50 de spectacole live, într-o carieră atât de scurtă, artistul de metal londonez Jason Payne a început anul 2020 cu o nouă călătorie. "Jason Payne & The Black Leather Riders" este aici pentru a prezenta single-ul de debut "Waking The Damned":
https://youtu.be/f_hDsqhQHTQ

Waking the Damned reprezintă un capitol din viața mea care m-a dus acolo unde mă aflu astăzi. Inspirată din "Mitul lui Sisif", această melodie explorează senzația de a te simți reținut, neînțeles, prins și ca și cum viața ta ar fi fost deja decisă și programată, chiar din momentul în care te-ai născut. Este vorba despre a spune "suficient", aruncă tot, "pierde lanțurile" și trăiește-ți viața.


Piesa seamănă cu spiritul pe care a trebuit să-l am chiar eu, pentru a lupta împotriva fiecărui preconcept, a oricărei impuneri și a oricărui obstacol, ce mă opreau din a-mi urmări visele și de a canta muzica metal. Este vorba de a fi judecați și lăsați deoparte de către societate, deoarece nu le respectați standardele, atunci când tot ceea ce doriți cu adevărat este să fiți liberi, să vă îmbrățișați unicitatea și să scăpați de rutinele unei vieți goale și fără sens. Waking the Damned este despre a-i trezi pe cei condamnați la lume și despre cei ce nu pot deveni ființe umane independente și unice.


Trezirea condamnaților înseamnă și renasterea și celebrarea nașterii a ceva nou - începutul carierei mele.

Jason Payne

După ani de concentrare, programe de școlarizare, trupe anterioare și competiții internaționale care i-au dezvoltat stilul muzical, anii 2017-2020 l-au prins pe Jason ca frontman-ul trupei britanice Louzada, la chitară și voce, adunând mii de fani din întreaga lume printr-un singur EP. Sosirea pandemiei mondiale în 2020 a adus hiatusul amiabil al trupei Louzada, rezultând punerea accentului și a determinarii necesare pe lansarea celui mai ambițios proiect de până acum: Jason Payne & The Black Leather Riders.

Gândiți-vă la riff-uri mari, voci cu impact puternic și o energie care țipă să fie invitată pe scena live.
Waking The Damned, single-ul de debut, este lansat acum pe Spotify, YouTube și toate platformele importante:
http://smarturl.it/JPwakingthedamned

www.thejasonpayne.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top