Noutăți și comunicate

Artistul american JOE SATRIANI implineste 59 de ani

15 iulie 2015
Artistul american JOE SATRIANI implineste 59 de ani
JOE SATRIANI celebreaza astazi aniversarea celor 59 de ani si se pregateste de lansarea celui de-al 15-lea material discografic. Cu aceasta ocazie, cei mai impatimiti fani ai artistului din Romania au ocazia de a-i transmite urari de ”La multi ani”, chiar pe pagina oficiala de facebook, insotite de mesaje ce vin in intampinarea super concertului pe care marele artist il va sustine pe 12 octombrie 2015 la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Concertul anuntat face parte din cadrul turneului mondial ”The Shockwave Tour” ce va debuta in data de 17 septembrie cu o serie de concerte in Franta, urmate de reprezentatii in Italia, Ungaria si Bulgaria. Show-ul exploziv de la Bucuresti va cuprinde atat interpretari live de exceptie ale celor mai apreciate compozitii muzicale, dar si piese electrizante in prima auditie ce vor cuceri audienta.

Pe 24 iulie, Joe Satriani va lansa cel de-al 15-lea material discografic, intitulat ” Shockwave Supernova”, iar primul single extras de pe acest nou album, ” On Peregrine Wings”, este disponibil online si poate fi ascultat de aici:

Joe Satriani - https://www.youtube.com/watch?v=c_6qqyS2jRwAr fi usor sa definesti albumul ”Shockwave Supernova” o "capodoperă" sau "ultimul cuvânt la chitara" al celui mai de succes interpret la chitară solo din lume. Cu toate acestea, Satch, il considera mult mai personal. Artistul a progresat în mod constant in arta instrumentului, iar interg efortul sau a fost directionat catre idolului sau, Jimi Hendrix.

Inregistrat la finalul anului trecut la Skywalker Sound din Lucas Valley, Satriani a colaborat cu un trio dinamic de muzicieni de talie mondiala, care au fost recent parte din turneul sau mondial: Mike Keneally (clape, chitară), Marco Minnemann (tobe) si Bryan Beller (bas), componenta despre care artistul a marturisit ca "Pentru realizarea acestui album nu as fi putut sa fac vreodata o alegere mai buna care sa contribuie la aducerea acestor melodii la viață".

Joe Satriani si-a inceput cariera prin a preda chitara unor muzicieni ca Steve Vai, Kirk Hammett, Andy Timmons sau Alex Skolnick. A primit mai multe nominalizari la Grammy, a fost unul dintre primii muzicieni care au reusit sa ajunga in Top 20 Billboard cu un album instrumental, a dat nastere conceptului G3 (un turneu cu trei chitaristi, turneu prin care au trecut Malmsteen, Petrucci, Brian May, Paul Gilbert, Eric Johnson, Steve Lukather, Steve Morse etc). A cantat alaturi de Mick Jagger si Deep Purple. In prezent canta alaturi de Chickenfoot, un proiect din care fac parte fosti muzicieni Van Halen - Sammy Hagar si Michael Anthony, plus tobosarul de la Red Hot Chili Peppers, Chad Smith. Firma de chitara Ibanez a lansat o serie cu semnatura artistului - Ibanez JS Series. A imprimat alaturi de Blue Oyster Cult, Alice Cooper, The Yardbirds, Ian Gillan, Steve Miller Band, Tarja etc.

Biletele pentru concertul chitaristului Joe Satriani de la Sala Polivalenta din capitala se afla in perioada de presale. Pana la data de 1 august acestea pot fi procurate la pret redus prin http://www.bilete.ro, http://www.eventim.ro, http://www.iabilet.ro, http://www.bilet.ro, http://www.myticket.ro, http://www.blt.ro si http://www.fix7.ro.

Preturile acestora variaza in functie de categorie, astfel:

PRESALE
  • VIP -195 lei
  • Cat.I -155 lei
  • Cat.II – 115 lei
  • Cat.III – 95 lei
  • Cat.IV – 75 lei

DUPA 01.08.2015:

  • VIP – 225 lei
  • Cat.I – 185 lei
  • Cat.II – 135 lei
  • Cat.III – 115 lei
  • Cat.IV – 95 lei.


Evenimente recomandate

Top