Noutăți și comunicate

ARTHUR canta in deschiderea concertului Jan Akkerman la Bucuresti

10 august 2015
ARTHUR canta in deschiderea concertului Jan Akkerman la Bucuresti
Joi, 20 august 2015, BestMusic Live Concerts vă invită începând cu ora 21:30 la un concert al unuia dintre cei mai mari chitaristi din toate timpurile, Jan Akkerman în Hard Rock Cafe din Bucuresti. Concertul va fi deschis de o descoperire recenta a industriei muzicale romanesti, ARTHUR.



Proiectul ARTHUR s-a fondat dupa ce trupa Interzis si-a incetat activitatea de peste 10 ani, incununata de doua albume scoase la A&A Records, atunci cand chitaristul Eugen Arthur a hotarat sa porneasca o cariera solo. Dupa showul de senzatie din cadrul festivalului Metalhead Meeting unde a cantat in fata a peste 3000 de oameni, ARTHUR au fost selectati sa deschida showul marelui chitarist Jan Akkerman, de data aceasta in formula cu band. Nu scapati acest concert pe 20 august 2015pentru ca sigur veti dori sa-l revedeti.

Fiul unui simplu muncitor din Amsterdam, Jan Akkerman s-a apucat de chitara la varsta de doar 5 ani iar primul sau single a fost lansat in 1960 pe cand avea 13 ani. De-a lungul vremii a lansat peste 20 de albume si a cunoscut succesul international odata cu fondarea trupei Focus alaturi de Thijs van Leer. Akkerman combina progressive rock-ul cu blues-ul si cu jazz-ul de peste 50 de ani. A cantat alaturi de nume precum Alan Price, Herman Brood, Peter Banks, Phil Collins, Jack Bruce, Charlie Byrd, Ice-T, Paco De Lucia, sau B.B. King.
Biletele pentru concertul Jan Akkerman si ARTHUR din Hard Rock Cafe sunt disponibile online pe http://www.iabilet.ro (plata cu cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) si in format fizic in reteaua iaBilet (Hard Rock Cafe - inclusiv in ziua evenimentului la intrare, reteaua de terminale ZebraPay, Magazinele IQ BOX, Vgeneration, Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour din toata tara) la urmatoarele preturi:

- Acces General cu loc la masa (fumatori sau nefumatori) - 70 de lei
- VIP, cu loc la masa in fata scenei - 100 de lei (doar 80 de bucati)
- Intalnire, poze si autografe cu artistul + loc la masa VIP in fata scenei - 150 de lei (in numar limitat la doar 30 de bucati)

In ziua concertului biletele vor costa 80 de lei respectiv 120 de lei VIP, in limita locurilor disponibile ramase.
Bilete gasiti pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara) dar si la Hard Rock Cafe. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top