Noutăți și comunicate

Arkona pe scena Metalhead Meeting alaturi de Sepultura si Moonspell

31 martie 2014
Arkona pe scena Metalhead Meeting alaturi de Sepultura si Moonspell
Arkona, cea mai notabila trupa ruseasca de metal, va concert la Bucuresti sambata, 7 iunie 2014 la Arenele Romane, alaturi de Sepultura si Moonspell in cadrul Metalhead Meeting.

De asemenea, organizatorii anunta si modificarea perioadei de presale pana pe 7 mai, dupa cum urmeaza:
- 80 de lei Acces General, 110 lei Golden Circle, pana pe 7 mai
- 100 de lei Acces General, 140 de lei Golden Circle dupa 7 mai si in ziua concertului la intrare

Biletele pot fi gasite pe online pe http://www.iabilet.ro, http://www.Myticket.ro, http://www.Bilete.ro, http://www.Biletoo.ro si http://www.Eventim.ro si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara (magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Librarium si Eminescu si la Palatul National al Copiilor).



Arkona a debutat in 2002, find fondata de catre doi membri ai Societatii Neopagane Slave "Dolgoprudny" : Masha "Scream" Arkhipova si Alexander "Warlock" Korolyov. Masha "Scream" Arkhipova, atat istoric cat si compozitor, este una dintre putinele soliste de succes al stilului death growl. Numele trupei face referire la ultimul oras-cetate slav care poarta acelasi nume.

Versurile lor sunt puternic influențate de folclorul rus si mitologia slava, iar muzica lor incorporeaza mai multe instrumente muzicale traditionale rusesti. Arkona a lansat primul album Vozrozhdeniye in 2004 iar cel mai recent album al trupei, lansat in 2014 si al saptelea din cariera, este Yav, trupa fiind momentan recunoscuta ca una dintre cele mai bune nume ale pagan-metalului mondial, iar videoclipurile lor strang milioane de vizualizari pe Youtube !

http://www.youtube.com/watch?v=SgXlUxDGFvU

Dupa ce au mai cantat in Romania la Baia Mare, Iasi, Odorheiu Secuiesc, Cluj (Transylvanian Rockmaraton) si Timisoara, in cadrul turneului Pagan Worldwide Tour 2013, Arkona va reveni în Romania in 2014 la Arenele Romane alaturi de Sepultura si Moonspell, pe 7 iunie.

Tot pe 7 iunie ii veti mai putea vedea si pe Endsight (Grecia), Last Hope (Bulgaria) si Diamonds Are Forever (Romania).

Metalhead Meeting editia de toamna si oferta speciala la bilete pentru ambele editii

Pe 27 septembrie, sambata, la Arenele Romane din Bucuresti, Metalhead organizeaza editia de toamna a Metalhead Meeting, editie care va avea ca headlineri doua nume mari: unul britanic si altul finlandez, alaturi de inca 4 trupe straine.

Trupele le veti afla pe 7 iunie cand la Arenele Romane are loc Metalhead Meeting, editia de vara, unde ii puteti vedea live pe Sepultura, Moonspell, Arkona, Last Hope, Endsight, Diamonds are Forever, plus inca doua nume mari internationale pe care le vom anunta cat de curand !

Avand in vedere ca anul acesta Metalhead implineste 10 ani, am hotarat sa punem in vanzare bilete la preturile speciale de 129 de lei Ag (fata de 145) si 179 de lei la Golden Circle (fata de 200), bilete care va permit accesul la Ambele Editii ale Metalhead Meeting de anul acesta !

Biletele speciale le gasiti doar pe iabilet.ro atat in format electronic cat si in format fizic prin ramburs sau ridicare personala de la sediul nostru din Pierre de Coubertin, aici:

http://www.iabilet.ro/bilete-sepultura-si-moonspell-la-metalhead-meeting-2014-665#comanda

Metalhead Meeting 2014, aflat deja la editia a doua dupa succesul de anul trecut alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears tot de la Arenele Romane, este organizat de Metalhead.ro, site-ul rock numarul unu din Romania, cu sprijinul Gala si Bestmusic Live Concerts si sustinut de Ciuc Premium si Monster Energy !

Pagina oficiala de Facebook: http://www.facebook.com/METALHEADMeeting
Facebook Event: http://www.facebook.com/events/222070337973486/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top