Noutăți și comunicate

Argus Megere continua turneul si la Sibiu in Oldies Pub

1 aprilie 2013
Argus Megere continua turneul si la Sibiu in Oldies Pub
De 1 aprilie, Transilvania Rock Society & Cavalleria Events va invita la Oldies Pub-Live Music, Sibiu, la concert Argus Megere si Nocturn, concert de promovare al noului album Argus Megere, "A Treia Cale" !!!

Dupa o pauza de mai bine de 5 ani de zile, legendara trupa timisoreana Argus Megere revine in atentia publicului cu lansarea celui de-al treilea album - "A treia cale" si un turneu amplu de promovare al materialului, lansat de catre Arcana Noctis. Argus Megere este una dintre cele mai vechi trupe de black metal din Romania, cu o istorie care incepe in anul 1996, pe vremea cand se numeau doar Argus. Discografia trupei contine multiple demouri, epuri si albume. Pentru mai multe informatii puteti accesa urmatorul link:

https://www.facebook.com/argusmegere

In cadrul turneului trupa Argus Megere se opreste si la Sibiu in Oldies Live Music Pub pe data de 1 Aprilie 2013 alaturi de Nocturn din Timisoara.

Line-upul serii:

Argus Megere
Misanthropic Black Metal - Timisoara
http://www.facebook.com/argusmegere
Formatia isi va promova pe aceasta cale noul album intitulat A Treia Cale.
In Argus Megere evolueaza fosti membri Negura Bunget dar si membri Kultika.

Nocturn
Black Metal - Timisoara
http://www.myspace.com/nocturndominion

Evenimentul este organizat de Cavalleria Events in colaborare cu Transilvania Rock Society si face parte din turneul de promovare al noului album Argus Megere. Pentru mai multe informatii accesati urmatorul link:

http://cavalleria.ro/lansare-de-album-argus-megere-si-turneu/Evenimente recomandate

Top