Noutăți și comunicate

Arch Enemy, Heilung, Amorphis, Therion, Lionheart, Spectral Wound si Allochiria, confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2023

26 ianuarie 2023
Arch Enemy, Heilung, Amorphis, Therion, Lionheart, Spectral Wound si Allochiria, confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2023
Arch Enemy, Heilung, Amorphis, Therion, Lionheart, Spectral Wound si Allochiria sunt cele mai noi confirmari la Rockstadt Extreme Fest 2023.

ARCH ENEMY va reveni în România, de data aceasta pentru primul lor spectacol de cap de afiș al festivalului și, de asemenea, unul dintre puținele spectacole confirmate pentru Europa în această vară, promovând noul lor album, Deceivers, unul dintre cele mai de succes albume ale lor de până acum. Spectacolul și formația lor stelară chiar nu au nevoie de prezentare, trebuie doar să apari în fața scenei și să fii uimit.

Ținând lucrurile la o notă ridicată, ce act ar fi mai bun pentru a fuziona cu magia și misticismul carpaților, în afară de HEILUNG? Pregătește-te pentru un ritual unic, cu o producție completă, o gamă completă și o experiență "o dată în viață" care are loc chiar în mijlocul pădurii Carpaților. Acest lucru nu trebuie ratat.

Încă mergând puternic ca întotdeauna, favoriții festivalurilor AMORPHIS se întorc pe ținuturile Transilvaniei și, dacă ați mai văzut această putere finlandeză, chiar nu este nevoie de nicio prezentare. Același lucru este valabil și pentru legendele suedeze THERION, care vor cânta pentru prima dată la Rockstadt Extreme Fest.

Din cealaltă parte a lumii, direct din partea însorită a Californiei, legendele hardcore LIONHEART vor urca pe scenă pentru prima dată în Europa de Est și abia așteptăm o lecție americană de hardcore. Dacă știi, știi.

Încheind această rundă de confirmări se află senzația americană de black metal SPECTRAL WOUND, urmată de veteranii festivalului grecesc ALLOCHIRIA, care isi promoveaza noul lor album.

Din păcate, din motive economice și logistice, WOLVES IN THE THRONE ROOM sunt nevoiți să-și anuleze turneul european de vară, inclusiv spectacolul de la Rockstadt Extreme Fest. Sperăm că vom putea reprograma pentru 2024.
Suntem la mai puțin de 30 de nume care vor fi adăugate în proiect și sperăm să dezvăluim gama completă undeva luna viitoare. Mai sunt câteva surprize care urmează să fie dezvăluite, așa că fii cu ochii pe actualizări!
O altă actualizare interesantă este că ne-am parteneriat cu RADIO GUERRILLA! După câteva discuții și, de asemenea, urmărind îndeaproape lista de redare și conceptele lor obișnuite, ne-am dat seama că acesta este literalmente cel mai bun și mai tare partener pe care l-am putea cere de la un radio național. Suntem mai mult decât încântați să vă arătăm ce plănuim împreună pentru acest an.
Păzit de Cetatea Râșnov din apropierea dealului, Rockstadt Extreme Fest 2023 se va desfășura între 2 și 6 august 2023, la doar 30 de minute de Brașov, în orașul Râșnov. Terenul festivalului va găzdui 3 scene și nu mai puțin de 70 de trupe în toate cele 5 zile, dar asta nu este tot. Vă puteți bucura de mâncăruri gustoase sau vă puteți depăși recordul personal de consum de bere la prețuri neașteptate, pe care nu le veți găsi în altă parte. Și mai avem câteva obiective turistice de top în zona festivalului: Cetatea Râșnov, Peștera Valea Cetății, rezervația de urși LiBEARty sau, totuși, faimosul Castel Bran al lui Dracula.
Abonamentele de festival pot fi achiziționate la nivel internațional prin Iabilet.ro sau pe https://bilete.rockstadtextremefest.ro/
Pentru mai multe informații despre festival, vă rugăm să vizitați https://www.rockstadtextremefest.ro/
Vă așteptăm cu drag în august, la cel mai mare festival de metal din România.


Evenimente recomandate

Top