Noutăți și comunicate

Antimatter in concert la Hard Rock Cafe

22 septembrie 2016
Antimatter in concert la Hard Rock Cafe
Joi, 22 septembrie 2016, de la ora 21:30, Metalhead va invită la Hard Rock Cafe, pentru o seară magică alături de britanicii de la Antimatter.



Înființată în 1997 de către Duncan Patterson (fost membru Anathema), Antimatter se întoarce la București pentru un show unde veți putea asculta toate piesele care i-au făcut celebri. Alături de solistul Mick Moss, britanicii au lansat 5 albume de studio, două live și două compilații, cel mai recent album "Fear of a Unique Identity", în 2012. Primele piese ale trupei s-au concentrat pe linii melodice cântate de voci feminine și au balansat între Gothic și Trip Hop. “Planetary Confinement” a marcat startul unei schimbări stilistice către un Acustic Rock cu un sound mult mai melancolic, iar “Leaving Eden” a continuat această direcție, evidențiind mai mult chitarele electrice, alături de un sound ambiental.

"The Judas Table Tour” trece prin România pentru a promova cel mai recent album al trupei, care se prezintă mult mai coerent, energic, mixând diferitele stiluri prin care a trecut Antimatter, cu puternice accente de New Wave. Acesta a primit nota 10/10 de la majoritatea revistelor de profil, inclusiv de la Prog Magazine UK.

Mick Moss & CO revin în România după prezența la festivalul Metalhead Meeting 2015, unde au cântat alături de nume precum Amorphis, Turisas, Satyricon, Bloodbath sau The Sirens.

(2) Antimatter_in_concert_la_Hard__0UkmqmX5WJ.jpg
Biletele pentru showul Antimatter se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - lângă casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman de la Romană și din Băneasa Shopping City, IQ BOX, rețeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), la Hard Rock Café, precum și în ziua concertului la intrare în limita locurilor disponibile. Cumpărarea biletelor include automat și rezervarea de loc la masă.

Biletele au următoarele prețuri, în presale:
- 55 de lei, VIP, cu loc în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete);
- 39 de lei, acces general, cu loc la masă, în sală.

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 39 de lei. În ziua evenimentului, biletele cu acces general vor costa 50 de lei.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top