Noutăți și comunicate

Ansamblul Alexandrov, Marele Cor al Armatei Rosii, asediaza Sala Palatului

9 august 2016
Ansamblul Alexandrov, Marele Cor al Armatei Rosii, asediaza Sala Palatului
In luna octombrie 2016, Sala Palatului va fi sub stare de asediu: Ansamblul Alexandrov, Marele Cor al Armatei Rosii, va sustine pentru prima data un concert exceptional in Romania. Evenimentul va avea loc in data de 09.10.2016, la Sala Palatului.

Pentru intalnirea cu publicul roman, Corul pregateste un recital de exceptie, din care nu vor lipsi cele mai consacrate piese rusesti (Kalinka, Razboiul sfant, Katiusa) dar si o surpriza uriasa: reinterpretarea in varianta corala a celor mai cunoscute piese ale formatiilor Queen si The Beatles.

Cu 3 zile mai devreme, in data de 06.10.2016, Flexx Ballet aduce la Bucuresti show-ul Elements, un spectacol de dans unicat, combinat cu elemente vizuale 3D.

Corul Alexandrov este cel mai mare ansamblu artistic din Rusia. Data infiintarii este considerata ziua de 12 octombrie 1928, atunci cand a avut loc si primul concert pe scena Casei Centrale a Armatei Rosii. In acele timpuri, ansamblul era format din doar 12 persoane. La jumatatea anilor 30, corul numara deja aproape 300 de membri, iar renumele sau depasise demult granitele Uniunii Sovietice.

Corul Ansamblului Aleksandrov este renumit pentru finetea si puritatea interpretarii muzicale academice, plina de emotie, arta si inzestrare vocala. Muzica Ansamblului combina cu succes instrumentele populare rusesti – donara, balalaica si acordeonul cu butoane – cu instrumentele de suflat din metal si lemn.

Din palmaresul impresionant pe care Ansamblul Alexandrov l-a adunat de-a lungul existentei sale merita evidentiate cateva realizari de exceptie: in anul 2004, Ansamblul a sustinut un concert de neuitat la Vatican, primind binecuvantarea Papei Ioan Paul al II-lea. In 2007, Ansamblul Alexandrov a „invins” N.A.T.O, printr-un recital de exceptie care a avut loc chiar la sediul Aliantei Nord Atlantice de la Bruxelles. In 2008, au fost aniversati 80 de ani de existenta ai Ansamblului printr-un turneu pe intreg teritoriul fostei Uniuni Sovietice si in aproape 60 de tari din Europa, Asia, Africa si America.

Pentru concertul susținut de Ansamblul Alexandrov au fost puse vanzare urmatoarele categorii de bilete:

Categoria 1 – 250 lei;
Categoria 2 – 200 lei;
Categoria 3 – 150 lei;
Categoria 4 – 100 lei.

Biletele pot fi achizitionate online de pe http://www.eventim.ro, http://www.bilete.ro, http://www.bilet.ro, http://www.blt.ro, http://www.starticket.ro (http://www.startickets.ro/event.php?id=8125) si de la casele de bilete ale Salii Palatului.

Organizatori: Asociatia Culturala Mall4Art si Centrul rus de Stiinta si Cultura Rossotrudnicestvo

Parteneri online: http://www.infomusic.ro // http://www.letsrock.ro // http://www.concerte-azi.ro // http://www.goingout.ro // http://www.iqool.ro // http://www.roportal.roEvenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă