Noutăți și comunicate

Aniversarea a 20 de ani cu Vita de Vie – sold out

23 februarie 2016
Aniversarea a 20 de ani cu Vita de Vie – sold out
Sambata, 20 februarie 2016, Vita de Vie a sarbatorit 20 de ani de activitate printr-un concert sold out ce s-a desfasurat la Arenele Romane din Bucuresti.



Fanii au retrait momente emotionante din istoria de 20 de ani a trupei, alaturi de fosti membri ce au urcat impreuna cu Vita de Vie pe scena Arenelor Romane: Sorin Vasile (Pepino) si Mircea Preda (Burete).

Trupa a inclus in setlist-ul concertului si melodii care nu se regasesc in mod normal in cadrul live-urilor Vita de Vie, precum Alunga Tacerea (cantata electric) si Incep sa pierd dar si Miracolul si Radio Bucegi, piese de pe primul album, “Rahova”.

“Pentru noi a fost cel mai frumos concert in 20 de ani de Vita de Vie!

Inca suntem sub efectul emotiei care ne-a cuprins acolo, in fata salii pline care a cantat cu noi de la inceput pana la sfarsit. Nu ne-am mai fi dat jos de pe scena, caldura cu care am fost intampinati si sustinuti a fost coplesitoare.

Trebuie sa multumim si intregii echipe de productie, formata din peste 100 de oameni, care a fost la randul ei impecabila. Cu acest concert, producatorul evenimentului, Dark-Side, a reusit sa ridice stacheta si sa impuna un nou standard. De la tehnicienii de scena, sunet, lumini si proiectii, pana la PR si standurile de merchandise, totul a mers snur! Si asta pentru ca suntem cu totii o mare familie, animata in primul rand de pasiunea pentru ceea ce facem. Fiecare a fost o piesa care a functionat perfect in marele puzzle care a insemnat Vita de Vie 20 de ani.

A fost o seara magica, pe care nu o s-o uitam niciodata.”
Adrian Despot

(2) 20_de_ani_cu_Vita_de_Vie_ndas_rLCuL9ySv.jpg

Cu aceasta ocazie, Vita de Vie le-a oferit in semn de multumire celor ce si-au cumparat bilete online, in exclusivitate pentru 24 de ore, noul single “Inimi surde”, piesa ce a deschis si concertul de sambata seara.

Cei ce nu au putut ajunge la concert au avut ocazia sa urmareasca live streaming de la eveniment pe http://www.dark-side.ro.

Afterparty-ul ce s-a tinut in Club Fabrica le-a dat ocazia fanilor sa obtina autografe si sa-i intalneasca pe membrii trupei.

Asculta sau descarca Vita de vie – Inimi surde:
https://umusic.lnk.to/VdV-InimiSurde

Alunga tacerea si inscrie-te pe http://vdv.umusic.ro/. Poti fi primul care va vedea videoclipul piesei Inimi surde, in exclusivitatea, cu 24 de ore inaintea tuturor. Totodata, te vom tine la curent cu toate lansarile, concertele si evenimentele importante ale trupei.

Mai multe detalii pe:
http://www.facebook.com/vitadevie


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top