Noutăți și comunicate

Aniversare Trooper 15 ani si lansare album live 15 in Club The Silver Church

18 noiembrie 2010
Aniversare Trooper 15 ani si lansare album live 15 in Club The Silver Church
Joi, 18 noiembrie 2010, Stay Metal Forever si Fundatia Culturala "Achil" va invita incepand cu ora 20:00 in Club The Silver Church din Bucuresti la un eveniment cu totul deosebit : "Trooper - aniversare 15 ani", ocazie cu care binecunoscuta formatie lanseaza si albumul live "15" (primul album live din cariera).

Pretul unui bilet este de 15 lei, albumul "15" va fi oferit publicului la intrarea in club. Acest CD nu se va gasi de vanzare nici in magazine, nici online.
Adresa Club The Silver Church : Calea Plevnei, Nr.61, Bucuresti.

Intitulat "15", CD-ul marcheaza varsta formatiei si include cele mai bune piese de pe cele cinci albume de studio editate pana in prezent. Versiunile incluse pe discul live sunt cele interpretate in data de 16 octombrie 2009 la Palatul Copiilor din Bucuresti, cu ocazia lansarii operei rock "Vlad Tepes Poemele Valahiei".

Trooper este cel mai apreciat grup de heavy-metal din Romania. Au cantat de-a lungul carierei lor de aproape 15 ani cu nume mari ale scenei rock mondiale, cum ar fi Iron Maiden, Nazareth, WASP, Blind Guardian, Sepultura, Prodigy, Rasmus, Royal Hunt. In vara lui 2008, au deschis la Bucuresti concertul Iron Maiden, fiind alesi chiar de celebrul solist al trupei britanice, Bruce Dickinson.

Formatia a inregistrat pe 2 discuri alaturi de IRIS: Iris 4 Motion si Aeterna.
In noiembrie 2009, Trooper au lansat noul lor disc Vlad Tepes Poemele Valahiei, cel de-al cincelea album din cariera, printr-un show incendiar, in prezenta a peste 700 de fani, un material foarte bine primit de public si de critica de specialitate. Albumul prezinta prima opera rock de dupa revolutia din 1989.

Totodata, Trooper a reeditat deja primele 4 discuri, toate fiind disponibile pentru achizitionare la concerte sau de pe www.trooper.ro, in sectiunea Shop.
In 2007, 2008, si 2009 Trooper au fost votati cel mai bun grup de metal, conform metalhead.ro, cel mai cunoscut site de rock din Romania.

In acest moment se lucreaza la fixarea altor date de concert in cele mai mari orase din tara, care vor fi anuntate pe masura ce vor fi confirmate.

Vom reveni cu detalii despre CD si despre concertele confirmate.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă