Noutăți și comunicate

Aniversare Steven Tyler - solistul trupei Aerosmith

26 martie 2010
Aniversare Steven Tyler - solistul trupei Aerosmith
Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, implineste astazi, 26 martie 2010, 62 de ani. Pe 18 iunie, Aerosmith canta pentru prima oara in Romania, la Romexpo, intr-un concert organizat de Events. Biletele pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas).

Steven Victor Tallarico s-a nascut pe 26 martie 1948 in Yonkers, New York. Vocea sa guturala, extrem de versatila, este emblema sound-ului Aerosmith. Fanii il iubesc pentru energia debordanta cu care umple scena si pentru abilitatea de a canta la instrumente foarte diferite (muzicuta, clape, percutie. ..). De-a lungul anilor Tyler si-a construit o imagine extravaganta: foloseste intodeauna o garderoba de concert foarte colorata la care se adauga, semn distinctiv, saluri lungi si multicolore atarnate de microfon. Recent, solistul Aerosmith a fost nominalizat printre primii 100 de cantareti ai tuturor timpurilor.

Drumul catre glorie al trupei Aerosmith a fost lung au in spate 40 de ani de cariera muzicala. A inceput in 1964, cand Steven Tyler isi formeaza prima trupa serioasa, "The Strangeurs", in care canta la tobe. Mai tarziu, Tyler schimba numele trupei in "Chain Reaction", si compune alaturi de Dan Solomon (clape). Trupa canta coveruri ale melodiilor formatiilor The Beatles, The Rolling Stones, Animals si Yardbirds. In 1970, proaspata trupa Aerosmith pentru prima data sub acest nume, in formula Steven Tyler, Joe Perry, Ray Tabano, Dan Solomon, Tom Hamilton si Joey Kramer - are prima aparitie publica, la un liceu din Mendon. Intelegand ca apropierea de fani e un element cheie pentru succes, trupa Aerosmith obisnuia sa cante frecvent in fata cladirii Uniunii Studentilor Universitatii Boston. Membrii trupei imparteau un apartament pe Commonwealth Avenue din Boston: "Eram sase in trupa, unii dintre noi traiau practic in bucatarie, mancand orez brun si supa. Genul de zile cand o halba de bere era raiul pe pamant. Erau vremuri grele si era minunat. La pranz, ne instalam instrumentele in fata Universitatii Boston, in piata centrala, si incepeam sa cantam. Asa am primit primele angajamente" (Interviu Steven Tyler pentru Circus Magazine 6/75)

Intre anii 1970 - 1980, Tyler a devenit faimos pentru utilizarea masiva de droguri si de alcool, formand impreuna cu colegul sau de la Aerosmith, Joe Perry, un cuplu cunoscut sub numele de "Toxic Twins". In 1986, Tyler luat parte la un program complet de dezintoxicare. Presa internationala l-a surprins zilele trecute in Hawaii, alaturi de prietena sa, Erin Brady, bronzat si destins. Solistul Aerosmith si-a incheiat cu brio perioada de recuperare el a reusit sa-si invinga dependenta de analgezice, pe care a inceput sa le foloseasca excesiv in urma unui accident grav din vara anului trecut, cand a cazut de pe scena in timpul unui concert.

Parteneri media: Prima TV, Kiss FM, Kiss TV, Sapte Seri, Rebus, AutoExpert, Revista VIP, Flu.ro, Metropotam.ro, Acasa.ro. Parteneri: Staso Protect, Media Image, ROI Media, Comunicatedepresa.ro.

Biletele la pretul de 140 lei Gazon B, 190 lei Gazon A, 330 lei Golden Ring si 590 lei tribuna (locuri pe scaune) pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56.

Pentru informatii suplimentare accesati www.events.ro sau www.aerosmith.com.

Events
Bd. Lascar Catargiu, nr 15 A, Bucuresti, sector 1, Romania
www.events.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă