Noutăți și comunicate

Aniversare muzicala - Joia Pacatosilor implineste 3 ani

9 aprilie 2015
Aniversare muzicala - Joia Pacatosilor implineste 3 ani
Joi, 9 aprilie 2015, va avea loc, in Bucuresti, la Teatrelli, spectacolul aniversare "Joia Pacatosilor - Alina Manole & Raul Kusak".


"Joia Pacatosilor"* este o poveste muzicala despre dragostea reala. Premisa incomoda de la care porneste povestea este aceea ca nu exista exclusivitate absoluta in relatiile de cuplu. Ca nu exista adult care, desi implicat intr-o relatie, sa nu se simta atras si de alte persoane. De la atractie la fapte, de la o aventura la despartire, de la minciuna la marturisirea adevarului si consecintele acestuia... iata episoade de viata pe care le defineste povestea "pacatosilor".

Alina Manole si Raul Kusak au gandit impreuna acest spectacol-concept al carui debut a avut loc in 2012, in "Joia Mare" a sarbatorilor de Pasti. Fara a avea nicio legatura in sine cu subiecte/coordonate religioase, aceasta intamplare a dat titlul spectacolului, jucat/cantat de atunci in oricare zi a saptamanii. Despre rolul terapeutic al conceptului s-a tot scris in ultimii 3 ani. La fel s-a scris si despre magia celor doi artisti, a caror energie si eleganta muzicala se contopesc in trairi de scena aparte, intr-o stare incredibil de intima cu cel care asculta.Profilul celor doi artisti, personaje in "Joia Pacatosilor", schitat pentru cine (inca) nu-i cunoaste, arata cam asa:

Alina Manole este "pacatoasa" care isi asuma greselile fiecaruia dintre noi, cele spuse in soapta, cele vorbite pe la colturi (de Luna Patrata), cele spuse in somn. Ironia, jocul de-a drama, adevarurile "incomode" se regasesc in piesele pe care le compune, in atmosfera eleganta a fiecarei aparitii in public.

Raul Kusak este artistul care picteaza calea marturisirilor cu acorduri de pian, dintre cele care deschid poarta spre inima. Magia prin care acest pianist minunat transforma notele in cuvinte e disponibila doar Cunoscatorilor, nu de teorii muzicale, ci de viata si dragoste...

Spectacolul va avea loc pe data de 9 aprilie (si nu intamplator, pentru ca 9 aprilie este o alta "joi" ca acum 3 ani) in Bucuresti, in sala Teatrelli, de la ora 20:00

*este recomandat persoanelor peste 18 ani

Accesul este posibil doar pe baza de bilet. Biletele sunt disponibile la casa de bilete Teatrelli din Piata Lahovari sau prin reteaua Eventim.Mai multe informatii despre artista Alina Manole pot fi aflate la urmatoarele adrese web:
http://www.alinamanole.ro
http://blog.alinamanole.ro
http://facebook.com/AlinaManoleoficial


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă