Noutăți și comunicate

Aniversare 40 de ani de rock cu Timpuri Noi și Dan Iliescu

10 decembrie 2023
Aniversare 40 de ani de rock cu Timpuri Noi și Dan Iliescu
Aniversarea din București a celor 40 de ani ai trupei Timpuri Noi se întâmplă pe 10 decembrie 2023 în Club Quantic, după o serie de concerte dedicate ce vor avea loc în țară. Concertul va începe la ora 20:00 (acces de la ora 19:00). Ce va fi acolo vor afla cei care vor cumpăra bilete și cărora trupa le mulțumește deja. Rock, Tată!

Trupa îi numără în mii de concerte, în zeci de hit-uri și în generații de fani. Fiecare dintre membrii Timpuri Noi, din orice perioadă, au pus amprente și au crezut în mesajul și sunetul de rock al acestei trupe care a devenit de recunoscut de la primele acorduri de electrică.

Cât despre Dan Iliescu, el este constanta acestor decenii și fără el nu ar fi existat toate personajele emblematice care au intrat în familia rock-ului românesc: Luca, Stere, Tanța, Adeline, Luca, Văru Maftei, Maricica, Verginica, Veta, Bălălău, Rambo și... Tata. Din zona de realități sociale românești scriem doar câteva titluri: NATO, Victoria, Malu Valu, Emigrant USA, România, Unu Ține, Cântec de biruință, iar despre chitaristul Iliescu, toată lumea știe că altul mai bun și mai versați și mai profesionist, nu s-a întâmplat pentru 40 de ani la rând.


Detalii Bilete

Bilete în vânzare prin iabilet.ro.
Detalii pe parcurs pe pagina https://www.facebook.com/trupaTimpuriNoi


Evenimente recomandate

Top