Noutăți și comunicate

Aniversare 15 ani Vita de Vie la Opera Nationala din Bucuresti

20 martie 2012
Aniversare 15 ani Vita de Vie la Opera Nationala din Bucuresti
Marti, 20 martie 2012, incepand cu ora 20:00, Opera Nationala din Bucuresti va gazdui un concert al trupei Vita de Vie cu ocazia aniversarii a 15 ani de Vita de Vie.

Pretul biletelor este:
Categoria I: 70 lei
Categoria II:50 lei
Categoria III:30 lei

Vita de Vie sarbatoreste 15 ani de cariera muzicala printr-un concert special la Opera Nationala Bucuresti, pe 20 martie 2012, incepand cu ora 20:00.

Cele mai cunoscute piese ale formatiei vor fi interpretate in varianta acustica. Cei prezenti la acest show vor avea ocazia sa vada trupa Vita de Vie intr- o noua ipostaza. Cunoscuti pentru atmosfera plina de energie pe care o creeaza atat in pietele publice, in salile de spectacol, cat si in cluburi, de data aceasta, membrii formatiei Vita de Vie vor sustine un concert intr-un loc vibrant si prestigios precum Opera Nationala Bucuresti.

Nu numai conceptul acestui spectacol este inedit, dar si colaborarile surpriza cu artisti de renume, care vor oferi propria lor interpretare pieselor formatiei Vita de Vie.

"Aniversare 15 ani Vita de Vie" este un eveniment unic, care va ramane intiparit in mintea spectatorilor.

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului, Opera Natinala Bucuresti si online pe eventim.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top