Noutăți și comunicate

Aniversare 1 an de folk in club MoJo Brit Room

2 noiembrie 2010
Aniversare 1 an de folk in club MoJo Brit Room
Marti, 2 noiembrie 2010, e-Folk Events si Club MoJo Brit Room va invita incepand cu ora 20:30 la o seara de muzica live si multa distractie. Pentru acesta saptamana vom sarbatorii impreuna 1 an de concerte folk in club MoJo Brit Room alaturi de Jul Baldovin si invitatii sai in prima parte a serii, iar in a doua partea a serii incepand cu ora 22:30 alaturi de Jonathan David venit tocmai din Marea Britanie ce ne va incanta cu o serie de cover-uri internationale alaturi invitatii sai speciali.

Pretul unui bilet este de 10 lei si resprectiv 7 lei pentru elevi si studenti. Biletele pot fi achizitionate de la intrarea in club.
Pentru contact si rezervari : 0751.229.308 / 0760.263.496

Alaturi de Jul Baldovin se vor mai afla pe scena : Grupul Cantos, Ovidiu Scridon si Grupul Fox Studis si multi alti artsti folk ce au cantat timp de un an pe scena clubului MoJo Brit Room la serile organizate de e-Folk Events.

Asa ca fara prea multe cuvinte va invitam pe toti sa sarbatorim asa cum se cuvine primul an de concerte de poveste alaturi de echipa e-Folk Events si echipa celui mai bun club bucurestean de concerte LIVE.
Prezenta este obligatore, la fel si buna dispozitie.

Partenerii media ai evenimentul: Portalul www.ForeverFolk.com, Radio Lynx, 4Arte, Mixul de Cultura, Radio3Net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam, iConcert.ro, Folk4Me, FolkBlog, Let's Rock, GoingOut LifeStyle, Berolina.ro, Calendarevenimente.ro, YouMago.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top