Noutăți și comunicate

Angus Young de la ACDC aniverseaza 55 ani

31 martie 2010
Angus Young de la ACDC aniverseaza 55 ani
Angus Young de la ACDC aniverseaza 55 ani
Miercuri, 31 martie 2010, chitaristul Angus Young si in acelasi timp figura emblematica a trupei AC/DC, isi sarbatoreste ziua de nastere. Chitarist si compozitor, Angus este co-fondator al trupei AC/DC si in acelasi timp o legenda a muzicii rock, care continua sa electrizeze zeci de mii de oameni in timpul concertelor AC/DC, chiar daca azi a implinit 55 de ani! Membru al Rock and Roll Hall of Fame din anul 2003, Young este cunoscut mai ales pentru performantele sale energetice de pe scena si inconfundabila uniforma de elev pe care o poarta in timpul concertelor.

Fanii din Romania vor avea mult asteptata ocazie sa il vada pe Angus live alaturi de AC/DC in Bucuresti in data de 16 mai 2010, in Piata Constitutiei, in cadrul celui mai mare show al anului 2010.


Prezentare Angus Young

Angus McKinnon Young s-a nascut in data de 31 martie 1955 in Glasgow, Scotia, ca apoi in 1963 sa se mute impreuna cu familia sa in Australia. Provenind dintr-o familie cu opt copii, Angus este cel mai tanar.

In anul 1973, la varsta de doar 18 ani, Angus a pus bazele trupei AC/DC, alaturi de fratele sau Malcolm, care pe vremea respectiva avea 20 de ani. AC/DC a debutat in urmatoarea componenta: Angus Young la chitara solo, Malcolm Young la chitara ritmica, Colin Burgess la tobe, Larry Van Kriedt la chitara bas si Dave Evans la voce. Si-au luat numele de AC/DC dupa ce au vazut literele "AC/DC" pe partea din spate a unei masini de cusut detinuta de sora lor, Margaret.

Angus a incercat mai multe de costume de scena, cum ar fi cel de Spider-Man sau Zorro, chiar si un costum de gorila sau o parodie dupa Superman, numit Super-Ang, inainte de a se decida asupra uniformei de elev care l-a consacrat.
In 1984, Angus a fost intrebat in cadrul unui interviu pentru revista Guitar Player ce isi doreste sa realizeze in viitor.
"E o intrebare foarte dificila", spunea Young. "Mi-as dori doar sa mai fiu prin preajma pentru cativa ani. Vreau sa merg inainte sa fac si mai mult zgomot!"
Iata ca dupa 26 de ani Angus Young este in continuare "prin preajma", facand mai mult zgomot ca niciodata!


Va reamintim ca pentru concertul AC/DC in acest moment mai sunt disponibile bilete la categoriile VIP, la pretul de 477 lei si Normal Circle, la pretul de 148, 4 lei, care se vand intr-un ritm foarte rapid. Categoriile Golden Circle si biletele la pret promotional sunt SOLD OUT.

Biletele la concertul AC/DC se distribuie exclusiv prin reteaua Eventim.ro, la urmatoarele puncte de vanzare: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Online, biletele se pot cumpara de pe www.eventim.ro


AC/DC in Romania este un eveniment prezentat de East European Concert si Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă