Noutăți și comunicate

Anguish Sublime anunta lansarea unui nou album

18 ianuarie 2021
Anguish Sublime anunta lansarea unui nou album
Trupa Anguish Sublime va lansa noul lor album - Maelstrom Imperium - in data de 7 noiembrie 2020.
Albumul este disponibil în formă digitală pe pagina de Bandcamp Anguish Sublimes ( https://anguishsublime.bandcamp.com/ ) sau pe site-ul oficial al trupei ( https://www.anguishsublime.com/ ) și este gratuit, atat pentru streaming cat și pentru descărcare!

Versiunea CD a albumului 'Maelstrom Imperium' poate fi comandată direct de la magazinul Silent Watcher Records.

Anguish Sublime este o trupă de death metal atmosferică din Novi Sad, Serbia, fondată în octombrie 1998 de Aleksandar Crnobrnja (chitarist, compozitor) și Árpád Takács (vocalist, versuri).
Trupa a activat pe scena în perioada 2004 - 2007. Până acum, Anguish Sublime a lansat un albu demo, 2 EP-uri și două single-uri tribut.
Trupa a semnat un acord cu Silent Watcher Records în august 2020 pentru lansarea mult așteptatului album full-length, intitulat "Maelstrom Imperium".

Anguish Sublime inseamna:
  • Aleksandar Crnobrnja - fondator, chitarist, compozitor și producător. În Anguish Sublime, Aleksandar este, de asemenea, persoana responsabilă pentru toate lucrările grafice și prezența pe web (site-ul web, Facebook și alte pagini).
  • Árpád Takács - fondator, vocalist și textier, autor al logo-ului Anguish Sublime.
Genul muzical:
Este greu să clasifici stilul Anguish Sublime într-un sub-gen. Una dintre principalele filozofii din AS este ca muzica nu trebuia să fie constrânsă de un anumit gen sau sunet și, din această cauză, puteți găsi multe alte elemente din muzica Anguish Sublime, de la acustică, simfonică, până la doom metal, progresiv, thrash, death și chiar black metal. De aceea, la întrebarea ce fel de muzică o caracterizeaza - ne place să spunem că activam in genul METAL. Dar dacă se insistă asupra unui gen mai definit, poate fi clasificate drept "death metal atmosferic".

Vizitați canalul oficial YouTube ( https://www.youtube.com/user/anguishsublime ) pentru a viziona cele mai recente videoclipuri și pagina lor de facebook ( https://www.facebook.com/AnguishSublime ) pentru mai multe știri!


Evenimente recomandate

Top