Noutăți și comunicate

Angelcrypt din Malta va deschide concertul dordeduh și Eternal Fire din Quantic Club

27 octombrie 2023
Angelcrypt din Malta va deschide concertul dordeduh și Eternal Fire din Quantic Club
Angelcrypt se alătură formațiilor dordeduh și Eternal Fire pe 9 decembrie 2023 în Quantic Club, la evenimentul ce marchează lansarea albumului 'Architect of Decay ' al grupului bucureștean Eternal Fire.

Angelcrypt este o trupa de Melodic Death Metal, originara din Malta. De la infiintarea sa in 1997, trupa a reusit sa lanseze nu mai putin de 9 material discografice. Piesa "The Black Hand" a fost aleasa ca soundtrack oficial pentru seria "Global Overkill" a postului de televiziune Banger TV. Trupa a participat la numeroase festivaluri importante in Malta si in intreaga Europa, impartind scene cu artisti precum Grave, Blaze Bayley, Fleshgod Apocalypse, Memoriam, Destruction sau Pestilence.

Biletele se pot achiziționa prin iabilet.ro accesând link-ul de mai jos, iar mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe pagina de facebook a evenimentului.
bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-dordeduh-eternal-fire-lansare-de-album-quantic-87865/
facebook event: https://www.facebook.com/events/1193418994665824

Albumul Architect of Decay cuprinde nouă piese și a fost înregistrat la studioul Osimetric Music Prod din București. Mixajul și masterizarea au fost realizate de Andrei "Oase" Spătaru. Artwork-ul a fost realizat de către Bogdan Alex de la Aliencharm.art.

Eternal Fire este o formație melodic black metal din București, România, reformată în anul 2013. Primul material discografic - EP-ul Beyond Frozen Streams - a fost lansat în iunie 2015, concertul de debut având loc la data de 14 iulie 2015, în clubul Question Mark din București, alături de formațiile suedeze Of Fire și Wormwood.

Eternal Fire lineup:
  • Vocals: Valentin Buzduga
  • Electric Guitar/Acoustic Guitar: Florin Matei
  • Electric Guitar: Horia Dima
  • Bass Guitar: Mihai "Gopo" Cristea
  • Keyboards: Andreea Turzai
  • Drums: Emanuel Ravasel
Single-urile lansate până în acest moment de Eternal Fire, pot fi vizionate pe YouTube.
ETERNAL FIRE - Shores of Oneiros (OFFICIAL LYRIC VIDEO)
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și informații despre viitorul album, activitatea formației poate fi urmărită pe rețelele de socializare, folosind link-urile de mai jos
Facebook: https://www.facebook.com/eternalfireblackmetal
Instagram: https://instagram.com/eternal.fire.romania/
Bandcamp: https://eternalfiremetal.bandcamp.com
Spotify: https://spoti.fi/3NHLfQg


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top