Noutăți și comunicate

Ancst lanseaza un nou video si informatii despre un nou LP

14 iulie 2017
Ancst lanseaza un nou video si informatii despre un nou LP
ANCST, o trupa de crust black metal din Berlin, Germania, au lansat un nou material video oficial pentru piesa "Broken Oath", piesa de pe ultimul lor material de studio intitulat "Furnance". Albumul a fost lansat pe data de 19 Februarie 2017 pe CD si Vinyl de catre Vendetta Records si Yehonala Tapes.
Materialul video contine o colectie de evenimente si pasaje din concertele pe care trupa le-a avut in turneul de promovare al albumului mai sus amintit.

Link catre video: https://www.youtube.com/watch?v=7S7Y9sbBJp4

De asemenea, ANCST anunta si un nou Split LP alaturi de vechii lor prieteni KING APATHY, cunoscuti in trecut ca si THRÄNENKIND:

"Suntem bucurosi sa anuntam un viitor Split LP alaturi de KING APATHY via Supreme Chaos Records & Alerta Antifascista Records.

In ultimul turneu impreuna cu KING APATHY (THRÄNENKIND) ne-a venit ideea acestui split unde fiecare trupa avea sa faca un cover dupa o piesa a celeilalte formatii.

Ei bine, dupa ceva timp am reusit sa pregatim materialul care este aproape finalizat. Split LP-ul poate fi pre-comandat de la ambele labeluri aici:

- SCR: https://goo.gl/3jYfKA
- Alerta: https://goo.gl/uwuJTo

Data oficiala a lansarii materialului este 25 august 2017 si va fi disponibil sub forma de VINYL in urmatoarele formate si culori:

- 100x ultra clear with purple splatter
- 100x white with black mix fx
- 300x clear
- 300x white
- 200x black

Mai multe detalii despre ANCST puteti gasi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/angstnoise/
Puteti asculta toate materialele lansate de trupa pe platformele digitale SPOTIFY sau DEEZER sau puteti cumpara in format digital toate materialele lansate de trupa pe Bandcamp: https://angstnoise.bandcamp.com/



Evenimente recomandate

Top