Noutăți și comunicate

An Theos revine pe scenă după trei ani de absență

25 august 2022
An Theos revine pe scenă după trei ani de absență
După trei ani de absență, trupa An Theos se întoarce pe scena de metal din România cu evenimentul “An Theos & Friends + Special Guests” care va avea loc pe 22 septembrie 2022 la Quantic Club în București (link eveniment).
A fost o perioadă incredibil de grea pentru toți. Mii de mesaje, telefoane. Astăzi mă bucur că, împreună cu Dragoș Gabi Andrei, Loredana Butnaru, Lorena Mitoi, Teddy Bejenaru, Tudor Uscoi și Cătălin Ungureanu, am decis ca toate eforturile pe care le-am făcut să nu fie în zadar. Astfel, după aproape trei ani, avem plăcerea să revenim în fața voastră cu multă energie, voie bună și epic folk metal. Guess who's back on the road again?
afirmă Florin Costăchiță, unul dintre vocalii trupei An Theos.
Ne bucurăm, de asemenea, să vă anunțăm că bunii noștri prieteni, trupa Gwendydd, ne vor fi alături în cadrul evenimentului din 22 septembrie de la Quantic.

Fondată în Sofia (Bulgaria), în 2018, Gwendydd este printre trupele cu cea mai rapidă dezvoltare din zona metal. Trupa este recunoscută de unele dintre cele mai importante reviste - precum Metal Hammer și Rock Hard, după ce a făcut echipă cu legendara casă de discuri din Germania, Drakkar, pentru lansarea celui de-al doilea album al lor „Censored”.

Pentru a completa line-up-ul acestui eveniment și pentru că ne dorim să susținem scena underground de rock și metal din România, am decis să oferim oportunitatea unei trupe aflată la început de drum să deschidă seara, alături de Gwendydd.

Dacă vrei să ai sanșa de a cânta, pe 22 septembrie, pe aceeași scenă cu noi, trebuie să urmezi o serie de pași simpli:
  • Intră pe pagina de Facebook An Theos
  • Înscrie-ți trupa în Poll, până pe 9 septembrie
  • Share-uiește evenimentul și invită-ți prietenii să te voteze
  • Trimite-ne un email pe adresa an.theos.band@gmail.com care să conțină un scurt bio al trupei, o fotografie reprezentativă și link-uri unde vă putem asculta și vedea.
Noi vom analiza cu atenție toate înscrierile și vom anunța trupa câștigătoare cu o săptămână înainte de eveniment. Vă ținem pumnii!

Pentru a fi la curent cu cele mai noi informații urmăriți-ne pe paginile noastre de socializare:
Contact An Theos
Site An Theos
Youtube An Theos
Facebook An Theos


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top