Noutăți și comunicate

An Iron Tribute cu Trooper si Blaze Bayley - Biletele Vip suplimentare sunt sold out

2 decembrie 2014
An Iron Tribute cu Trooper si Blaze Bayley - Biletele Vip suplimentare sunt sold out
Trooper a anunțat că s-a terminat tranșa suplimentară de bilete VIP pentru show-ul de pe 13 decembrie 2014 din Club Colectiv. Astfel, pentru concertul Trooper și Blaze Bayley rămân în vânzare doar bilete din categoria acces general, la prețul de 25 de lei. Acestea se găsesc în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Carturesti, Humanitas și online pe Eventim.ro: http://www.eventim.ro/ro/bilete/an-iron-tribute-2-bucuresti-club-colectiv-718219/performance.html.



Pe 13 decembrie, la clubul Colectiv, Trooper și Blaze Bayley, fosta voce Iron Maiden din perioada 1995 - 1999, vor susține un show ce va intra în istorie, ducând astfel conceptul An Iron Tribute într-o nouă dimensiune!



Solistul formației Trooper, Alin Coiotu' Dincă oferă detalii despre acest eveniment: "printr-o frumoasă coincidență, anul acesta marchează o dublă aniversare, pe care vrem să o sărbătorim cu voi la acest show demențial: se împlinesc 19 ani de activitate Trooper și, tot atâția ani au trecut de la la primul concert Iron Maiden, în România, chiar cu Blaze Bayley la voce. De fapt, acel concert a fost factorul decisiv care ne-a determinat să ne facem o trupă.

"An Iron Tribute 2" este continuarea poveștii rock începute în 2013, un concept cu mare priză la public, ce include cele mai importante piese din discografiile Trooper și Iron Maiden. Tot de la vocalistul Trooper am aflat că: "în acest concert vom cânta o oră de piese Iron Maiden și o oră de piese din repertoriul propriu."

Dacă mai era nevoie, Coiotu' a scos în evidență și faptul că acest concept de show s-a născut din pasiunea formației pentru muzica britanicilor de la Iron Maiden: "Am crescut cu Maiden și muzica lor rămâne etalon pentru noi. După ce ei ne-au ales în 2008 pentru a le deschide concertul de la București, atașamentul a devenit unul permanent.

De altfel, pe Blaze Bayley și Trooper îi leagă o veche prietenie, care s-a concretizat la nivel muzical prin lansarea piesei Mercy Killer:

http://youtu.be/pHOuC_8IRUo



Blaze Bayley este solistul cu care Iron Maiden a venit pentru prima data in Romania. Formatia a concertat atunci pe scena Salii Polivalente, in cadrul evenimentului Skip Rock '95, infata a peste 15.000 de persoane. Vocea lui Blaze Bayley se regaseste pe trei albume din discografia Maiden: "The X-Factor" - 1995, "Best of the Beast" - 1996 si "Virtual Xi" - 1998. Printre piesele cele mai apreciate de pe aceste albume se numara: "When 2 Worlds Collide", "Futureal", "Virus", "Look for The Truth", "Man on The Edge" si "The Clansman".


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top