Noutăți și comunicate

An evening with Bruce Dickinson - o primă categorie de bilete este sold-out

10 iulie 2019
An evening with Bruce Dickinson - o primă categorie de bilete este sold-out

Categoria a 3-a de bilete pentru evenimentul "An Evening With Bruce Dickinson" este deja sold-out, la doar trei săptămâni de la anunțarea spectacolului, cu toate că întâlnirea cu legendarul solist va avea lor tocmai în februarie 2020, la Sala Radio. Îi încurajăm pe toți cei care vor să nu rateze această unică șansă să se grăbească să își achiziționeze bilete.

Trebuie menționat că, deși interesul publicului este crescut, numărul biletelor disponibile nu va fi suplimentat.

Kompas Events anunță cu mândrie un eveniment special one-man show susținut de celebrul solist IRON MAIDEN, BRUCE DICKINSON. Evenimentul va avea loc la București, în 8 februarie 2020, la Sala Radio. Întâlnirea cu fanii lui Bruce se va desfășura sub titulatura "What Does This Button Do?: An Evening With Bruce Dickinson".

Bruce Dickinson vine de această dată pentru a discuta cu fanii despre cariera sa, despre perioada petrecută departe de Iron Maiden, despre pasiunea pentru avioane, despre bere, despre scrimă și, nu în ultimul rând, despre cartea sa autobiografică.

În 2017 Bruce a început să-si promoveze autobiografia printr-un mic turneu în Anglia. "What Does This Button Do?" a devenit bestseller în topurile New York Times și UK Times, ceea ce a dus în scurt timp la un adevărat turneu mondial de întâlniri cu fanii. Evenimentul s-a transformat treptat într-un one-man show veritabil ce durează peste două ore.

Întâlnirea este împărțită în două segmente: în prima parte, Bruce vorbește cu mult umor despre viața lui extrem de interesantă. Bruce ne oferă povești care nu au fost scrise în cartea autobiografică de teamă să nu fie cenzurate. Cea de-a doua parte este rezervata în exclusivitate întrebărilor venite din public - zeci de minute în care fanii îi pot adresa cele mai deschise întrebări posibile. Bruce răspunde la toate în stilul caracteristic.

Nu ratați această șansă unică de a participa alături de una dintre figurile iconice ale muzicii la un eveniment intim și captivant. Bruce Dickinson aduce one-man show-ul său vorbit pentru prima oară la București, în Romania!

Bilete:

  • Categoria 1 - 250 de lei
  • Categoria 2 - 150 de lei
  • Categoria 3 - 90 de lei - SOLD-OUT

Bilete.ro - https://www.bilete.ro/bruce-dickinson-what-does-this-button-do/bruce-dickinson-what-does-this-button-do-08-feb-2020/

Iabilet.ro-https://www.iabilet.ro/bilete-bruce-dickinson-what-does-this-button-do-43451/Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă