Noutăți și comunicate

Amanunte legate de concursul MR-SPU, editia 2010

24 octombrie 2010
Amanunte legate de concursul MR-SPU, editia 2010
Amanunte legate de concursul MR-SPU, editia 2010
Au ramas mai cateva zile pana la finala concursului Maximum Rock - Suport Pentru Underground editia 2010. Evenimentul va avea loc in data de 24 octombrie 2010 (duminica) in The Silver Church Club din Bucuresti incepand cu ora 18:00.

Formatiile calificate in finala care isi vor disputa premiile in valoare de 15.000 lei, oferite de catre Guitar Shop, sunt:


White Walls - Constanta
Skullp - Cluj
Monarchy - Bucuresti
Relative - Cluj Napoca
Stillborn - Bucuresti
Chemical Compound - Arad
Searing Blaze - Brasov
Stand Alone - Satu Mare
Toate formatiile finaliste vor fi inscluse pe compilatia a Maximum Rock - Suport Pentru Underground - vol 4.a, in format CD digipack, compilatie care va fi produsa cu sprijinul ODS Optical Disc Solution si care va fi distribuita gratuita la toti participantii la acest eveniment.Castigatorii vor fi desemnati in urma voturilor: 50 % publicul participant - 50 % un juriu de specialitate format din:

Andrei Zarnoveanu - Guitar Shop
Nelu Brindusan - Maximum Rock
Hefe - Bring The noise - Music Channel / Formatia Coma
Laurentiu State - Radio 3 net
Morrison - Metalhead.ro
Dragos Patlageanu - Metalfan.ro

La intrare fiecare platitor de bilet va primi cate un talon de vot. Atentie, taloanele de vot vor se vor distribui pana in momentul in care prima formatie urca pe scena. Toate informatiile referitoare la acest concurs / vot / etc. vor fi disponibile si pe talonul de vot.

Up To Eleven (ex-Spitfire), castigatoarea editiei din 2009 va sustine un recital in cadrul acestui eveniment.Biletul de intrarea va fi in valoare de 15 lei si va include a Maximum Rock - Suport Pentru Underground - vol 4.a compilatia CD (format Digipack) cu finalistele editiei din 2010. Primii 50 de participanti primesc ca bonus a Maximum Rock - Suport Pentru Underground - vol 3.a, compilatia cu finalistele editiei din 2009.

Asculta AICI piesele cu care formatiile s-au inscris in preselectia concursului.

Andrei Zarnoveanu
(Guitar Shop - sponsor eveniment)
"Doresc sa felicit si in acest an Promusic Prod. & Events si Maximum Rock Magazin pentru continuarea cu succes a proiectului a Maximum Rock - Suport Pentru Undergrounda. Nu este singurul concurs de acest gen, insa, cu siguranta, este printre putinele organizate cu profesionalism, seriozitate si devotament, meritandu-si deja renumele si reprezentand o sansa uriata pentru trupele tinere dornice de afirmare. Asadar, mult noROCK si la cat mai multe editii!"

Nelu Brindusan
(redactor sef - Maximum Rock Magazin)
"Am pornit cu acest proiect cu cativa ani in urma si nu dorim sa ne oprim aici. Dorim sa oferim sansa de afirmare tinerelor formatii rock, celor care cred cu adevarat in munca lor. Indiferent daca formatiile particinante au ajuns in finala concursului sau nu, putem spune ca acestea au castigat atat la capitolul experienta, cat si la capitolul expunere - un lucru extrem de important pentru orice trupa. Cu siguranta vom auzi in viitor de multe formatii pe care le prezentam prin acest proiect si acest lucru nu poate decat sa ne bucure.
Speram ca in viitorul apropiat potentialii sponsorii sa inteleaga importanta acestui concurs, sa vada oportunitatea de promovare din cadrul acestuia si sa sprijine concursul, astfel incat evenimentul sa creasca in valoare de la an la an".

Laurentiu State
(redactor - Rdio 3net)
"Initiativa organizatorilor este una laudabila si mai ales curajoasa intr-o tara care, din pacate, aspira la o manelizare in turma.
a Maximum Rock - Suport Pentru Undergrounda incearca sa promoveaza talente in dauna nulitatilor promovate de posturile TV care "confunda" notorietatea cu valoarea umana.
Am foarte mare incredere in aceasta actiune si sunt convins ca trupele care au ajuns in finala vor confirma in foarte scurt timp. Alegerea lor nu a fost una foarte usoara iar acest concurs sper sa reprezinte o rampa de lansare in cariera lor".

Emil a Morrisona Ionescu
(redactor sef - Metalhead)
"Ca in fiecare an, e o onoare pentru reprezentantii METALHEAD sa voteze la concursul organizat de Maximum Rock Magazin. Apreciem efortul trupelor si al organizatorilor si multumim sponsorilor ca investesc bani si inca au sperante pentru viitorul muzicii rock romanesti".

Hefe
(realizator emisiune Bring The noise, redactor Radio City)
"Probabil ca daca am avea mai multe concursuri de tipul a Maximum Rock - Suport Pentru Undergrounda am avea o scena rock mult mai activa, mai dezvoltata si mai luata in serios. De ani de zile promovarea la infinit a acelorasi trupe nu a facut decat sa limiteze accesul unor "newcomers" la nivelul urmator. Exista oameni care vor sa cante, exista pasiune. Uneori exista si talent, iar atunci cand se aliniaza si planetele trupa trebuie sa aiba macar o sansa... a Maximum Rock - Suport Pentru Undergrounda este una dintre ele".

Dragos Patlageanu
(redactor sef - Metalfan)
"Intr-o perioada de profunda criza economica este remarcabil cum Promusic Prod. & Events si Maximum Rock au gasit resursele necesare pentru a organiza o noua editie a acestui festival concurs.
Initiativa, ajunsa la editia numarul 4, reprezinta o gura de oxigen absolut necesara segmentului underground rock autohton. Toate trupele participante au avut de beneficiat de pe urma acestui demers, chiar daca nu se numara printre cele opt calificate in finala. Dincolo de posibilitatea castigarii premiilor (deloc neglijabile), fiecare grup a avut sansa de a-si prezenta muzica publicului, prin acest mijloc foarte bun de promovare, tinand cont de optiunile limitate pe care le au la dispozitie trupele underground pentru a se face remarcate.
Felicitari organizatorilor si fie ca rock-ul romanesc sa triumfe!"

Eveniment organizat de Promusic Prod. & Events si Maximum Rock Magazin.
Premii oferite de: GuitarShop
Eveniment sustinut de:
ODS Optical Disc Solution,
Parteneri media: Music Channel (emisiunea Bring The Noise), Metalfan, Metalhead, Krudd Report, Cartea de nisip, iConcert.ro , Rockpolis Media, Radio NordEst Iasi , Let's Rock, Radio 3 Net


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă