Noutăți și comunicate

Amadeus si Rockabella vor deschide concertul Hooverphonic de la Arenele Romane

24 mai 2022
Amadeus si Rockabella vor deschide concertul Hooverphonic de la Arenele Romane
Amadeus si Rockabella vor fi trupele invitate ce vor deschide concertul Hooverphonic din 24 mai 2022 de la Arenele Romane din Bucuresti.
Cei de la Hooverphonic se reintorc in formula originala in Romania pentru trei show-uri:
  • Brasov (21 mai 2022)
  • Cluj-Napoca (22 mai 2022)
  • Bucuresti (24 mai 2022)
Hooverphonic vin din Belgia si in cei peste 20 de ani de activitate au lansat 10 albume dar si hit-uri precum "Mad About You", "Eden" sau "2 Wicky", combinand trip hop-ul cu rock-ul alternativ si cu muzica electronica. Cel mai recent material discografic este 'Looking For Stars' care a fost lansat in 2018.

Piesele trupei au fost incluse pe soundtrack-urile multor filme precum CSI, La Femme Nikita, I Know What You Did Last Summer, Permanent Midnight, The Interview, Stealing Beauty sau Third Watch.
In 2020 Hooverphonic trebuia sa reprezinte Beliga la concursul Eurovision insa acesta a fost anulat din cauza pandemiei.

Concertul va fi marcat mai ales de reintoarcerea solistei Geike Arnaert, artista care a urcat pe scena alaturi de Hooverphonic din 1997 pana in 2008. Aceasta a revenit in trupa in Noiembrie anul trecut iar momentul a fost celebrat cu o relansare a cunoscutei piese 'Mad About You' care implinise 20 de ani. Reintoarcerea lui Geike a venit natural, avand in vedere ca multi fani ai trupei i-au simtit lipsa.

Amadeus este un grup format din 4 artiste, ce abordeaza un stil muzical unic, in care predominant regasim muzica clasica dar avand influente vadite de new wave, gospel sau new classical.

Pana in prezent Amadeus au sustinut concerte in Europa, Afria, Asia si America de Sud aducand muzica clasic mai aproape de generatiile tinere. Cele patru artiste, Andreea Runceanu (vioara), Bianca Gavrilescu (vioara), Patricia Cimpoiasu (violoncel) si Laura Lazarescu (pian) sunt absolvente ale Universitatii de Muzica din Bucuresti iar in toti acesti ani nu au incetat niciodata sa aduca oamenii mai aproape de bucuriile si minunile muzicii clasice.

Rockabella imbina influente art-rock, alternative si indie-pop in cantece-poveste despre momentele care ne transforma. Din componenta trupei fac parte Teodora Morosanu - voce, Andrei Ilie - tobe, Bogdan Diaconeasa - bass, Stefan Mustat - chitara, Alina Horez - vioara.

Biletele au urmatoarele preturi:
  • Premium (cu loc) - 149 lei in earlybird, 169 lei in presale si 200 la intrare
  • Teren (fara loc, in fata scenei) - 119 lei in earlybird, 139 in presale si 170 la intrare
  • Acces General (cu loc) - 79 lei in earlybird, 99 lei in presale si 130 lei la intrare
Perioada earlybird este limitata la primele 300 de bilete din fiecare categorie
Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.
Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.
Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de acest gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. Un eveniment BestMusic


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă