Noutăți și comunicate

ALTOrchestra 100 - trei concerte Grimus alături de o orchestră simfonică la Iași, Cluj și București

20 - 21 noiembrie 2018
5 trupe de muzică alternativă acompaniate de orchestre simfonice unesc două stiluri muzicale diametral opuse sub același concept: ALTorchestra 100. După Zdob și Zdub, Robin and the Backstabbers și byron, Grimus și The Mono Jacks continuă în această toamnă concertele simfonice în București, Iași și Cluj.

Trupa Grimus continuă seria de concerte ALTorchestra 100 care marchează 100 de ani de la Marea Unire prin unirea metaforică a două stiluri muzicale diametral opuse: rock alternativ și muzică simfonică. Aceștia vor concerta astfel:
  • 20 noiembrie 2018 la Casa de Cultură a Studenților din Iași
    (1)ALTOrchestra100-trei_ymBAS6q7j.jpg
  • 21 noiembrie 2018 la Cinema Florin Piersic în Cluj
    (2)ALTOrchestra100-trei_aRQrmAqZ.jpg
  • 27 noiembrie 2018 pe Grand Cinema & More - Sala Epika (Băneasa Shopping City) din București.
    (3)ALTOrchestra100-trei_erdceY3My.jpg

Cu mai bine de 12 ani de activitate, clujenii de la Grimus au devenit o trupă-fanion a mișcării alternative de la noi din țară. Au lansat până acum patru albume de studio, cel mai recent - "Unmanageable Species" - în primăvara anului 2018, și au avut concerte în deschiderea unor mari artiști internaționali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby.

Cu compoziții când energice și optimiste, când profunde și pline de semnificații, Grimus aduc cu ei întotdeauna un spectacol sincer, elegant și plin de vitalitate.

Grimus - Privește-mă (Official video)
https://www.youtube.com/watch?v=csvp3nytth8

Intrarea la toate evenimentele este liberă, pe bază de invitație, în limita locurilor disponibile. Invitațiile se vor putea elibera prin intermediul platformei www.iabilet.ro.

ALTorchestra 100 este un proiect finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale.
Informații suplimentare sunt disponibile pe site-ul proiectului, www.altorchestra100.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top