Noutăți și comunicate

Alternosfera vine la Bucuresti cu doua remorci de echipament

7 decembrie 2012
Astazi, 7 decembrie 2012, cei de la trupa Alternosfera au sustinut o conferinta de presa intr-o librarie de langa Piata Romana. Cu ocazia acestei conferinte de presa, am aflat mai multe despre muzica lor, cum au ajuns sa cante in Romania insa si anumite detalii despre Republica Moldova si trupa din deschidere.

Marcel Bostan - Alternosfera

Am aflat ca cei de la Alternosfera au venit cu doua remorci de echipamente! Marcel Bostan a declarat ca vrea sa se asigure ca totul va fi perfect la acest spectacol "show" si de aceea au adus tot ce inseamna sunet, lumini, back-line, sunetist si chiar si tehnicieni. 

Bianca Boitan - Alternosfera  
Bianca Boitan,  persoana care ne-a tinut la curent cu tot ce inseamna Alternosfera in ultimul timp, ne-a prezentat ultimul lor album, produs in regie proprie de trupa in studioul lor. Filozofia lor ca trupa este ca trebuie sa repete 30%, sa dea concerte 30%, sa stea in studio pentru inregistrari 30%, ultimele procente fiind rezervate pentru timpul personal al fiecaruia. 
In acest moment trupa lucreaza la o sala de repetitii/studio mai mare si pregatesc multe alte surprize pentru concertul de maine.

Dupa cum bine stiti deja, ALTERNOSFERA va sustine maine la Bucuresti un concert deosebit la Turbohalle, fiind un concert asteptat deopotriva atat de fanii Alternosferei, cat si de trupa insasi. Va fi un concert intr-un spatiu enorm, in care publicul va avea suficinet loc sa cante si sa danseze. Va fi un concert intr-un spatiu in care petrecerea se va intinde pana dimineata, pentru ca "fratii" mai mari ai Turbohalle sunt nimeni altii decat Kulturhaus si The Silver Church Club.
Nu doar fanii si apropiatii trupei asteapta acest concert. Cu ochii pe evenimentul din 8 decembrie e cam toata miscarea underground de la noi, pentru ca ALTERNOSFERA este prima trupa de alternativ care a "indraznit" sa organizeze un concert intr-un spatiu atat de mare.
Asadar, sambata, 8 decembrie, ALTERNOSFERA TE CHEAMA! ALTERNOSFERA TE-INDRUMA!
ALTERNOSFERA iti spune cum sa ajungi la Turbohalle: - cu metroul: Statia PACII, Magistrala M3 (A.Saligny-Preciziei) - cu autobuzul: 137, 138, 236 / Statia Imprimeria Nationala - liniile de noapte: N115, N116. - cu troleibuzul: 61, 62/ Statia Imprimeria Nationala


1-Conferinta_de_presa_Alternosfe_fbvetg9a.png

Alternosfera a invitat LONGA, o trupa noua din Transnistria, sa cante in deschiderea  evenimentului de la Bucuresti.
"Longa" a fost fondată în anul 2009 din fostii membri ai trupelor "EXNN" și "Mata Hari". Initial, membrii trupei au experimentat mai multe stiluri muzicale. Acum au elaborat un sound propriu, în care se imbina elemente din trip-hop, IDM si muzică electronică.
Longa inseamna: Yana Apostol - voce / Alexandru Balint - ghitară, aranjamente / Alexandru Dasco- tobe / Igori Cozac  - aranjamente, inginer de sunet.
Mai multe detalii despre LONGA, aici: http://longamusic.com


DJ Mario Cruxfader
se va ocupa de petrecere pana in zori. Cruxfader a inceput sa compuna inca de la varsta de 13 ani, fascinat de beat-urile hip-hop. Din spatele laptop-ului, platanelor, mixerului si a clapei, a invatat singur teorie muzicala, experimentand cu ritmuri si sound-uri prin numeroase colaborari cu artisti din zona underground hip-hop si soul, atat din Romania, cat si din Irlanda, unde a locuit timp de 5 ani.


Pentru acest eveniment, perioada de pre-sale s-a incheiat, asa ca biletele se vor putea achizitiona la locatie, incepand cu orele 21.00.

Pagina de FB a evenimentului: http://www.facebook.com/events/483658588322198/?fref=ts

Evenimentul este promovat de catre Radio Guerrilla si UTV.

Parteneri media: Catavencii, Sunete, Zile si Nopti, BeWhere the City is!, Tataia, 9AM.ro, B365.ro, best-event.ro, BestMusic.ro, Cooperativa Urbana, Feeder, HotCity.ro, HypeStreet, iconcert.ro, InfoMusic.ro, inoras.ro, Let's rock.ro, MaximumRock.ro, Metalfan, Metalhead, Metropotam, Mixtopia, MusicNights.ro, Muzicabuna.ro, No3.ro,    Orasulm.eu, Port.ro, Realitatea.net, RockStage.ro, Studentie.ro, Sub25.ro, TheBeat.ro, Tilllate.com, TIUK!, Urban.ro, Urboo.ro, UZR.ro, Veioza Arte.

Mai multe detalii despre Alternosfera :
http://www.alternosfera.com
http://www.facebook.com/AlternosferaNoutate06 Decembrie 2012


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă