Noutăți și comunicate

Alternosfera lanseaza cel mai nou album Epizodia in Club Silver Church din Bucuresti

14 martie 2013
Alternosfera lanseaza cel mai nou album Epizodia in Club Silver Church din Bucuresti
Joi, 14 martie 2013, ALTERNOSFERA, formatia de rock din Republica Moldova, isi lanseaza cel de-al 4 lea album din cariera, cu prilejul Zilei Internationale PI (Ï€), in The Silver Church Club din Bucuresti.

Evenimentul vine la numai cateva luni dupa ce trupa a lansat albumul "VIRGULA", material discografic indelung apreciat atat in Romania cat si in Republica Moldova.

Biletele pentru concertul ALTERNOSFERA din The Silver Church Club, București sunt disponibile online pe http://www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, dupa cum urmeaza: Diverta Mall Vitan, Diverta Plaza Bucuresti, Diverta Sun Plaza Bucuresti, Diverta Baneasa Bucuresti, Diverta Unirea Bucuresti. Detalii despre punctele de vanzare gasiti  aici: https://www.myticket.ro/retea

Pana pe data de 13.03.2013, fanii trupei isi vor putea achizitiona bilete la pretul de 25 lei. In ziua evenimentului (14.03.2013), biletele vor fi 30 lei si se vor putea achizitiona de la The Silver Church Club, inainte de inceperea concertului.

Nu este deloc intamplator faptul ca ALTERNOSFERA lanseaza doua albume intr-un timp atat de scurt - atat VIRGULA, cat si EPIZODIA fac parte din tripticul conceptual al formatiei ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA. Virgula" reprezinta miezul tripticului, iar "EPIZODIA" reprezinta intregul din irational. Cel ce al treilea album al tripticului va fi lansat pana la sfarsitul anului.

Chintesenta tripticului graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice, PI (Ï€). Invaluita in trecut de misticism, constanta Ï€, datorita relatiei sale cu natura cercului, este inseparabila de sfera si univers. Conceptul EPISODIA isi propune sa devina inseparabil de ALTERNOSFERA si universul sau: publicul. 

"Privind spre cer am cules in memorii cele mai importante epizoade si in campul algoritmilor  matematici am reasezat stelele.

Am reinventat horoscopul.

Luna 3. Ziua 14. Incepe EPIZODIA." 

Marcel Bostan, Alternosfera

Primul single de pe albumul EPIZODIA se numeste "Singuratate" si se poate asculta atat la Radio Guerrilla cat si online, aici: http://www.youtube.com/watch?v=glfFgdCQk7c

Concert Alternosfera in Silver Church

Alternosfera
a fost fondata in 1998. Pe parcursul anilor, formatia si-a schimbat componenta, având in prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan si Marin Nicoara. In primii ani formatia isi cauta tematica si stilul, experimenteaza cu diverse instrumente, acumuleaza experienta si inregistreaza primele demo-uri.

Primul album - "Orasul 511" a fost lansat in mai 2005, iar denumirea albumului provine de la garajul nr.511, unde formatia isi avea sala de repetitie. Albumul include piesa "Wamintirile", piesa ce a "invadat" posturile de radio și televiziune din România.

Doi ani mai tarziu, Alternosfera lanseaza "Visatori cu plumb in ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordica". Prin acest album Alternosfera pune punct perioadei romantismului liric in creatia sa, iar in toamna lui  2008, lanseaza EP-ul "Flori din groapa Marianelor".

In 2012, Alternosfera lanseaza albumul "Virgula". "Arunca-mi", "Doua Eve", "Muta", au fost piese difuzate in heavy rotation, iar albumul "Virgula" a primit numeroase aprecieri. Turneul de promovare in Romania al acestui album s-a incheiat printr-un concert-eveniment la Bucuresti, in Turbohalle, unde Alternosfera a cantat in fata a peste 2 000 de fani.

w:
        http://www.alternosfera.com

f:          http://www.facebook.com/Alternosfera

y:         http://www.youtube.com/AlternosferaOfficialEvenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă