Noutăți și comunicate

Altar, Implant Pentru Refuz și Ura De După Ușă la Qfest 2019 ziua VI în Club Quantic

5 octombrie 2019
Altar, Implant Pentru Refuz și Ura De După Ușă la Qfest 2019 ziua VI în Club Quantic
Între 30 septembrie - 5 octombrie 2019 sunteți invitați în Club Quantic la Qfest 2019. Sâmbătă, pe 5 octombrie 2019, pe scena din Quantic vor cânta Altar, Implant Pentru Refuz și Ura De După Ușă. Accesul la eveniment se face de la ora 19:00.


Detalii despre Altar

Inființată la Cluj-Napoca, formația ALTAR s-a impus înca de la primele apariții live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din România. Promotoare a muzicii de atitudine, ALTAR a scris un important capitol din istoria muzicii rock românești, editând doua EP-uri și cinci albume, concertând cu succes în toată țara, fiind nominalizată și desemnată în repetate rânduri de către public și presa de specialitate drept cea mai bună trupă rock românească.
După peste 27 de ani de prezență în prima linie a rock-ului românesc, ALTAR rămâne una dintre cele mai apreciate, populare și spectaculoase trupe live din tară, fiecare concert al formației fiind o experiență unică pentru orice public.


Detalii despre Implant pentru Refuz

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 21 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.


Detalii despre Ura De După Ușă

Ura De După Ușă este una dintre cele mai longevive trupe de metal din România, fiind promotorii curentelor metal, thrash, hardcore, crossover, punk autohtone. Ultimul material discografic este albumul "Cicatrice" lansat in anul 2015 pentru promovarea caruia s-au facut o serie de concerte in tara. Povestea merge mai departe. Ura!


Detalii bilete

  • 35 lei - acces general - earlybird - doar primele 50 bilete
    AmBilet.ro: http://bit.ly/2m0AcZ8
    iaBilet.ro: http://bit.ly/2mnZ2Tb
  • 40 lei - acces general - presale 1 - până pe 4.10.2019 inclusiv
  • 50 lei - acces general - doar în ziua evenimentului, 5.10.2019
Link eveniment https://web.facebook.com/events/2575831282455343/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top