Noutăți și comunicate

Altar a lansat videoclipul piesei ”The Game”

28 ianuarie 2023
Altar a lansat videoclipul piesei ”The Game”
Formația Altar a lansat pe 27 ianuarie videoclipul piesei "The Game".

Videoclipul a fost realizat cu sprijinul Muzeului Steampunk Transylvania, acesta fiind o ficțiune de scurt metraj, în care personajul principal, Alice, interpretat magistral de actrița Diana Ioana Licu [ Teatrul National Cluj-Napoca], vizitează muzeul unde are parte de o experiență ireala. Printre altele, Alice îl întâlnește pe Dracula, sosit din trecut prin intermediul mașinii timpului aflata în muzeu și devine prizoniera acestuia. În cele din urma, ea reușește sa se elibereze și pleacă înapoi în timp. Sfârșitul videoclipului poate da de înțeles însă ca toată povestea a fost doar fantezia unui rockstar. Celelalte personaje din videoclip sunt interpretate de către membri formației Altar.
Piesa "The Game", alături de ale 15 piese ale unor cunoscute trupe românești, face parte de pe compilația "Musink for Humanity", un CD editat în scopuri umanitare.
Get ready for an unreal experience!
Join us & play the game!

https://www.youtube.com/watch?v=7_p1Kny0X0g

Înfiinţată in 1991 la Cluj-Napoca, formaţia Altar s-a impus chiar de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai prestigioase trupe rock din România. Încă de la inceput, Altar a fost o promotoare a muzicii de atitudine, cu un puternic impact social, fiind desemnată cea mai bună trupă rock românească in repetate randuri, iar activitatea formatiei constituie probabil cea mai importanta pagina din istoria scenei rock autohtone de dupa anii '90. Alături de Compact, Holograf, Celelalte Cuvinte, Iris sau Cargo, Altar este una dintre puținele formații cu o activitate susținută de peste 30 de ani în prima linie a rock-ului românesc.

Contact:
email: teopeter.romania@yahoo.com
https://www.facebook.com/altar.ro/
https://youtube.com/@ALTARRomania


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top